REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Elena Gheorghe, decolteu generos și ținută provocatoare de ziua ei! „E mișto tare la 37 de ani”

Elena Gheorghe, decolteu generos și ținută provocatoare de ziua ei! „E mișto tare la 37 de ani”

Replica API 1 august 2022 | 00:00 916

Elena Gheorghe, una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România, a împlinit vârsta de 37 de ani. Aflată în vacanță, îndrăgita cântăreață a sărbătorit momentul magic în două ținute care i-au pus în valoare toate formele. În ambele ipostaze, artista a etalat un decolteu generos.

Elena Gheorghe

foto: Instagram/Elena Gheorghe

Ne încântă de atâția ani cu vocea ei superbă, dar și cu zâmbetul acela pe care nu-l poți uita. Nu degeaba spunea celebra actriță Audrey Hepburn că fetele care zâmbesc sunt mai frumoase.

S-ar putea să te intereseze și: Surorile Gheorghe, apariție de Hollywood, alături de mama lor! „Prima dată în formulă de 3 la un eveniment”

Elena Gheorghe are toate calitățile posibile, iar anii s-au așternut frumos peste vedetă. Cântăreața întoarce toate privirile oriunde își face apariția.

Artista pare să se fi bucurat din plin de momentul festiv! Ea a petrecut două nopți la rând. Dacă în prima zi a ales o ținută mai sport, în doua zi a purtat o rochie cu crăpătură și un decolteu generos.

Elena Gheorghe, apariție răvășitoare! „Da, e mișto tare la 37 de ani”

Pe frumoasa artistă a prins-o vârsta de 37 de ani în vacanță. Elena Gheorghe se află în Belek, Turcia, alături de soțul ei și de cei doi copii.

Cele două clipuri postate pe Instagram s-au bucurat de multe de aprecieri. Vedeta le-a mulțumit fanilor și le-a transmis că viața „e mișto tare la 37 de ani”.

Elena Gheorghe arată superb la 37 de ani, dar vrea să mai slăbească

Deși arată impecabil, Elena Gheorghe a dezvăluit că și-ar dori să dea jos câteva kilograme pentru a ajunge la greutatea pe care și-a propus-o. Iată ce a povestit pentru Click! cu o lună înainte să împlinească 37 de ani.

„Încerc să mă mențin în formă! Îmi doresc să mai dau jos două kilograme, eu mă simt perfect undeva la 49-50 de kilograme, dar având în vedere ce urmează zilele viitoare și cât de aglomerați o să fim cu concertele, sigur că o să fie ușor să scap de ele”, a declarat Elena Gheorghe, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se dezbraca si machedoancele !?
0
0
si orcat de mult as dispretui machedonii trebuie sa recunoasteti ca doamna Elena este o bunaciune!
0
0
musata armanca .
0
0
...dar...cu branza...cum stam???
0
0
Cine-i asta ? A inceput deja cu dezbracatul, cu dezgolirea partilor intime ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212