REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Elena Gheorghe în a doua lună de miere cu soțul său. Cei doi au ales destinaţia de top a acestei veri

Elena Gheorghe în a doua lună de miere cu soțul său. Cei doi au ales destinaţia de top a acestei veri

Replica API 20 august 2021 | 00:00 1662

După ce şi-a aniversat cu fast ziua de naştere, artista a plecat cu soţul ei în cea mai romantică destinaţie din Italia: Coasta Amalfitană.

Când spui Amalfi, Positano, Capri spui Riviera italiană, adevăratul ţinut al zeilor, despre care italienii spun „vedi Napoli e muori“ („vezi Napoli şi poţi să mori“). Şi asta pentru că, mai jos de Napoli (unde se află şi aeroportul), se înşiruie ca nişte nestemate orăşelele magice, colorate, desprinse parcă din tablouri, cocoţate pe stânci şi privind marea de la înălţime: Sorrento – oraşul lămâilor şi al pastelor cannelloni, legendarul Pompei, idilicul Positano cu exclusivistul hotel Le Sirenuse, Amalfi cu străduţele sale înguste, pline de restaurante şi magazine, poeticul Ravello cu ale sale vile Cimbrone şi Rufolo, cochetele insule Ischia şi Capri, dar şi bijuterii ascunse, precum Atrani sau Furore. Întreaga Peninsulă Sorrentină este un promontoriu cu nuanţe strălucitoare şi reflexii delicate, aflate la mare căutare printre îndrăgostiţi, scrie okmagazine.ro.

View this post on Instagram

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Într-o astfel de atmosferă au plonjat şi Elena Gheorghe şi soţul său, Cornel Ene, care şi-au oferit un sejur în doi departe de agitaţia de acasă. Iar dimineţile cu aromă cu cappuccino, zilele însorite, petrecute la plajă sau pe barcă, în largul Mării Tireniene, plimbările lungi, de-a lungul coastei, prin cele mai frumoase grădini, şi cinele romantice, cu cele mai savuroase preparate mediteraneene au creat tabloul unei a doua luni de miere pentru cei doi.

Cazaţi într-o vilă cu parfum autentic amalfitan, chiar deasupra plajei, cu vedere directă la mare şi cu o splendidă panoramă a oraşului, Elena şi Cornel s-au simţit mai mult decât răsfăţaţi.

Şi, într-un asemenea cadru, era păcat ca artista să nu-şi etaleze cele mai frumoase ţinute, de la colecţia sa de costume de baie, până la cele mai sexy rochii de seară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272