REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Elena Gheorghe, infectată cu coronavirus. „Familia mea, 11 membri, am avut Covid”

Elena Gheorghe, infectată cu coronavirus. „Familia mea, 11 membri, am avut Covid”

Replica API 1 noiembrie 2021 | 00:01 998

A fost coșmar la Elena Gheorghe acasă, la Clinceni, din cauza Covid 19! Nu mai puțin de 11 membri din familia cântăreței au fost infectați cu Sars-CoV-2.

Elena Gheorghe

Cântăreața, care a fost ea însăși infectată cu noul coronavirus, a povestit clipele de groază prin ce a trecut! „Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine!

Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a anunțat Elena Gheorghe, pe Instagram, scrie click.ro.

Elena Gheorghe, alături de soț și copii

Foto: Arhivă personală

Un membru din familia ei a avut nevoie de spitalizare

Vedeta a întâmpinat probleme foarte mari atunci când unul dintre membri familiei sale a avut nevoie urgentă de spitalizare. Locurile din unitățile spitalicești erau ocupate. „Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am văzut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul mintii iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutări prin niște oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu.

Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze”, a adăugat aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai puneti mana pe carte .mai cititi cate un ziar, nu va ganditi numai la "aoa" si mai ales vaccinati-va.
3
0
sinteti si tare destepti,voi achi.familii ca la gipsani de 100 membri,va mai rareste covidul!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212