REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Elena Gheorghe, videoclip de cinci stele în Turcia. Un vis împlinit pentru artistă

Elena Gheorghe, videoclip de cinci stele în Turcia. Un vis împlinit pentru artistă

Replica API 23 iulie 2019 | 18:07 512

Elena Gheorghe

Spectacolul de la Sala Palatului unde și-a lansat cel de-al doilea album de muzică armânească a fost un adevărat succes, iar piesele cântate de Elena au ajuns în inimile românilor și armânilor care se bucura de ritmurile muzicii la fiecare petrecere.

Acest lucru a îndemnat-o pe Elena sa dea importanță celor mai apreciate melodii de către public, astfel încât a filmat deja doua videoclipuri, iar in viitorul apropiat vor urma și altele.

Primele doua au fost realizate în orașul Cappadocia, un vis împlinit pentru artistă.

“Am tot văzut poze de-a lungul timpului din Cappadocia și am fost fascinată de peisaje, culori, haine. Ma uitam în poze și deja mă vedeam în mijlocul evenimentelor, îmbrăcată în ținuta vișinie și cu acel accesoriu pe cap…..Și da, a fost de-ajuns să visez și uite că astăzi vă prezint realitatea suprinsă în videoclip. Am avut parte de o super echipă, mică dar cu multă putere de muncă, mai ales că eram înconjurați de privelisti rupte din basme și un vibe care te ținea mereu proaspăt și cu zâmbetul pe buze, deși în trei zile am dormit adunat maximum 10 ore. Alături de mine au fost și doi din membrii familiei, bineînțeles sotul meu care de 14 ani mă însoțeste peste tot și sora mea, care este sufletul și amuzamentul oricărei depalasări. Sper sa vă încânte noul videoclip iar piesa “Gura ta” sa nu vă lase să stați jos nicio secundă”, a spus Elena.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte futabila doamna Elena!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272