REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Elena Ionescu și-a pus silicoane! Ce „dotări“ noi are câștigătoarea de la „Survivor“?

Elena Ionescu și-a pus silicoane! Ce „dotări“ noi are câștigătoarea de la „Survivor“?

Replica API 16 martie 2022 | 00:00 1244

A venit primăvara și vedetele din show-biz fac coadă pe la cabinetele medicilor esteticieni! Elena Ionescu, câștigătoarea „Survior România” 2020, a întâmpinat primăvara cu o pereche de silicoane nou-nouțe, de 400 ml.

Elena Ionescu, sursa: Instagram

Niciodată să nu spui niciodată! Elena Ionescu, câștigătoarea „Survivor România” 2020, era convinsă că nu va apela niciodată la implantul mamar. Iată, însă, că... inevitabilul s-a produs. După o naştere şi pierderi repetate în greutate, artista şi-a dorit un bust mult mai generos.

„Am vrut să aduc o îmbunătăţire vieţii mele. Eu am avut dintotdeauna sâni, însă am pierdut mult din volum, din cauza sportului pe care îl practic cu regularitate.

Am realizat că nu pot să completez acest volum pierdut prin nimic din ce aş putea face eu însămi, aşa că am decis să apelez la un specialist ca să rezolv această problemă”, a declarat Elena Ionescu, scrie Click!

„Riscăm complicaţii!”

Solista și-a pus silicoane de 400 ml, forma rotundă, iar intervenția a durat două ore.

„În urma unui prim control, am făcut măsurătorile pentru a alege baza implantului şi, totodată, dimensiunea, volumul său. În cazul Elenei, ne-am axat pe implanturile rotunde. Deşi putem jongla cu dimensiunile, totuşi nu putem depăşi anumite limite. Altfel, riscăm complicaţii.

Este un implant mai uşor cu 30% comparativ cu cel clasic. Spre deosebire de cele tradiţionale, care au o umplutură din gel siliconic ori din apă sărată, implanturile despre care discutăm au gel siliconic şi gaz.

Sunt concepute în aşa fel încât să împiedice scurgerea conţinutului, chiar şi în situaţia foarte puţin probabilă a ruperii implantului”, a declarat doctor Alin Bortolini, cel care i-a făcut intervenția solistei.

Solista se recuperează incredibil de repede!

„Nu am simţit absolut nicio durere post-operator. M-am simţit atât de bine, încât a doua zi făceam deja exerciţii fizice uşoare. Nu a fost nevoie să iau nici măcar un analgezic”, ne-a mai spus Elena.

Alex Delea, sursa: Pro TV

„Războinicii sunt mai puternici! Delea e belea!”

Elena Ionescu este câștigătoarea „Survivor România” 2020. Solista este de părere că , anul acesta, Războinicii sunt mai puternici decât Faimoșii.

„E bine să trăiești o experiență. Ești fericit că o trăiești. Acum îmi plac mai mult Războinicii. Îmi place Ștefania, Ionuț, Delea e belea și el! De la Faimoși îmi place Laura și Elena, sunt bune.

Eu sunt liniștită, acasă, cu familia. Răzvănel are trei ani și jumătate. Îl bag în echipa de juniori la Survivor!”, a declarat solista, la Pro TV.

După ce a câştigat show-ul “Survivor România” și marele premiu în valoare de premiul de 250.000 de lei, Elena Ionescu și-a cumpărat un apartament cu patru camere, pentru ea şi fiul ei, Răzvan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212