REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Elena Merișoreanu vrea să uite complet de existența lui Gheorghe Turda, după ce acesta a jignit-o

Elena Merișoreanu vrea să uite complet de existența lui Gheorghe Turda, după ce acesta a jignit-o

Valentina CAMARA 11 februarie 2023 | 00:00 514

Elena Merișoreanu este extrem de supărată pe fostul ei coleg, Gheorghe Turda, cel cu care în tinerețe a avut și o scurtă relație de iubire. După ce a fost acuzată că a umblat „când cu unul, când cu altul”, artista nu mai vrea să audă de existența cântărețului.

Elena Merisoreanu vrea sa uite complet de existenta lui Gheorghe Turda, dupa ce acesta a jignit-o

Schimbul de replici dintre cei doi a fost unul acid, iar totul a început după ce Elena Merișoreanu ar fi declarat că era la un pas să se mărite cu Gheorghe Turda. Artistul a răbufnit imediat și a spus că nimic nu s-a concretizat pentru că iubita lui era nehorătâtă și umbla cu foarte mulți bărbați.

Cântăreața s-a arătat extrem de afectată de cele întâmplate, iar acum nu mai vrea să audă deloc de fostul ei coleg și iubit. Aceasta a declarat recent că nu s-au certat, dar pentru ea nu mai există ca om.

„Nu vorbim aceeași limbă! Nu ne-am certat, dar nici nu am vorbit! Nu mă interesează, nu-l mai cunosc”, a declarat Elena Merișoreanu.

Anterior, artista a declarat că nu-l va ierta niciodată pe Gheorghe Turda pentru cele spuse la adresa ei și că după atâția ani nu se cuvinte să se jignească în asemenea mod. Ea a ținut să sublinieze, de asemenea, că are o relație neîntreruptă de 50 de ani.

„Are ceva foarte grav la cap Turda. Dacă a avut el tupeul să ne spună nouă: tăceți dracu din gură, babelor! Pai el e tânăr, ce să spun?! Că are tot 75 de ani ca și mine. Am cunoscut cândva un Gheorghe Turda, acum nu-l mai recunosc deloc.

Pe mine când ma latră un cățel, nu mă uit, mă uit când mă latră un dulău. Nu-l mai duce capul, asta e!”, a spus cântăreața.

Ghoerghe Turda spune despre fosta sa colegă că este mitomană

După ce a spus despre colega și fosta lui iubită că umbla cu mulți bărbați în tinerețe, Gheorghe Turda a transmis că el nu a mințit niciodată și că a spus mereu adevărul. Mai mult, a subliniat că toată lumea știe că Merișoreanu este o mitomană.

„Eu nu mai intru în dialog cu mitomanele. Eu nu am jignit-o, eu am spus adevărul, dacă nimeni nu a avut curajul să îi spună. Știe toată lumea, toți colegii mei o taxează în felul acesta, spun despre ea că este mitomană! Eu atât am avut de spus”, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468