REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
10.6° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Elena Udrea: 'Mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună'

Elena Udrea: 'Mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună'

Replica API 17 august 2022 | 00:00 2396

Fostul ministru Elena Udrea, aflată în închisoare pentru executarea pedepsei de 6 ani primită în dosarul Gala Bute, afirmă că se gândește să se declare și ea nebună, după ce un brașovean care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani a fost eliberat după ce a stat doi ani internat într-un spital de Psihiatrie, medicii stabilind că nu a avut discernământ în momentul săvârșirii gestului criminal.

Elena Udrea

„Văzând cum criminalul din Brașov, cel care acum trei ani și-a omorât bunica, a fost trimis acasă fără să fie tras la răspundere, pe motiv că fost lipsit de discernământ la momentul crimei, mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ pentru că m-am implicat în aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, să boxeze în România”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

„Văzând soluția din cazul lui Cămârzan vreau să cer și eu să fiu considerată nebună și fără discernământ, pentru că doar un nebun și-ar fi riscat libertatea, carieră, ba chiar și viață, dacă ne gândim la ce i se întâmpla lui Rudel Obreja, victima colaterală a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru țară! Nimeni până atunci și nici de la Gala Bute încoace nu a mai reușit să organizeze ceva măcar asemănător în România, sau nici nu a mai încercat, văzând ce mi s-a întâmplat mie. Oamenii sănătoși la minte, nu fac nimic, se bucură liniștiți de funcțiile lor și de privilegiile aferente, fără să realizeze ceva și pentru țară, dar sunt liberi și fericiți! În timp ce eu mă lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, în pușcărie”, a adăugat ea, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A trantit un plod pe care il scoate la inaintare, se foloseste de el pentru privilegii in parnaie, moaca de mama distrusa de dor, cine te crede fa, de ce nu l-ai facut cand erai pe cai mari
1
0
Intrebare: cine o tot vrea scoasa pe tapet in media zi de zi pe increzuta asta penala???!!!
3
0
...nici pe NUTZI..in ruk n-o doare...
1
0
Ai furat ca o nebuna
0
0
Nebuna nu esti, dar pproassta esti cu ghiotura. Cum e posibil ca dupa ce ai luat staga sa calaresti magazinele de lux din Paris ??!!
1
0
Problema ei este ca ea chiar crede ca exista empatie sau compasiune in ceea ce priveste. Din pacate pentru ea niciodata nu a fost un personaj apreciat sau iubit, nici macar de proprii camarazi de partid, cu o singura exceptie. Si-a dorit demonstratii de forta, sa le arate ea tuturor cat de fabuloasa si puternica este si a ajuns unde este acum.
2
0
tumesti doar o hoata ordinara!scoate sutele de milioane euro furati si apoi mai vorbim.pina atunci,sa crapi in pirnaie ca obreja!
2
0
Nu iti este rusine bagaboanto cit ai furat si nu ai dat nimic inapoi. Sa putrezesti in pirnaie.
1
0
Sa ma lingi in verca ca nu ai loc de nimeni jegul pamantului.
1
0
Kurva dracului !
0
0
declara ca esti o tarfa coclita - ai vazut tu tarfa sa plateasca amenda sau sa infunde puscaria?
0
0
Cu chiorul langa tine timpul e scurt
0
0
Iar a inceput Leana sa se planga,de parca ar fi fost prinsa ca a furat de 500 de lei dintrun magazin si a primit 6 ani de puscarie,mai Nutzi la cat ai furat tu ar fi trebuit sa primesti 25 de ani de puscarie,e adevarat ca nu doar tu ci si A.Nastase;L.Dragnea si si si ca sunteti prea multi demnitari care cant timp ati fost la putere ati distrus economic tara asta si ati primit pedepse de parca ati fi fost niste gainari ca sa nu mai spun de ceilalti mari hotzi care au foat facuti scapati de judecatori;toarna Leano tot ce stii si ti va reduce din pedeapsa.
1
0
nu e de ajuns ca esti c****?
1
0
Tu ai facut pt folosul tau , daca nu aveai nimic de castigat nu faceai nimic, ca sa furi trebuie sa ai di putina nebunie
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468