REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Elena Udrea NU va fi plasată sub CONTROL JUDICIAR

Elena Udrea NU va fi plasată sub CONTROL JUDICIAR

Replica API 12 martie 2021 | 23:59 1552

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis joi ca Elena Udrea să nu fie plasată sub control judiciar. Soluția a fost pronunțată, după ce procurorii au contestat decizia Curții de Apel București, care a respins solicitarea DNA de luare a măsurii controlului judiciar față de inculpata Udrea Elena Gabriela

Judecătorii Curții Supreme au respins joi, 1 1martie, contestația procurorilor cu privire la "luarea măsurii arestării preventive propusă de DNA/DIICOT (art.223 NCPP) luarea măsurii preventive a controlului judiciar". Decizia este definitivă.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost condamnată marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la 8 ani de închisoare, iar fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, la cinci ani de închisoare, în dosarul finanţării campaniei electorale prezidenţiale din 2009. Sumele care au făcut obiectul luării de mită vor fi confiscate de la Udrea. Decizia nu este definitivă.

Fostul ministru Elena Udrea a afirmat că sentinţa a fost pentru ea un şoc şi că a revenit în ţară convinsă că ceva s-a schimbat în Justiţie.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt pline e si Covid Eu zic sa ii platim o despagubire proportionanta si sa ne cerem scuze dnei Udrea....lol.
0
0
alibi de 3 la 10 lei , in tara asta de infractori care conduce justitia . heh ..... saracuta curva de la controceni ...... ca si impuscatul de nastase .... sunt oropsiti .... au drepturile incalcate in tara in care au crescut si s-au nascut .... dar de ce ? dar unde este si nea mazare ... sa le tina companie ..... e la puscarie saracul .... si el este suparat pe justitie ... ca si dragnea de altfel ..... asa e dragi romani.... asta ne e tara .. Dar parintii lor sunt singuri care poarta pe umerii lpovara " jegurilor" ... care chipurile sunt "neintelesi de legea romaneasca "
3
0
Sa dea banii inapoi
5
0
judecatorii melcilor au primit asigurari ca daca o taie,conturile lor offshore se vor ingrasa,daca ramine in pirnaie,nu o sa primeasca un ban.asa ca au ales ce se vede!
5
1
frate,a cotizat asta la securime ceva de speriat.NU vor s.o lase din brate.Judecatorii melcilor spagari,ba,daca o taie in serbia sau italia,platiti voi,aia care ati scapat.o? cine raspunde????
8
1
Decoleaza Pasarica...
5
0
Drum bun Lenuta!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212