REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ELENA UDREA, RELAXARE pe LITORAL!

ELENA UDREA, RELAXARE pe LITORAL!

Replica API 28 iunie 2020 | 00:16 4849

Elena Udrea, relaxare pe litoral, împreună cu fiica si tatăl copilului ei. Cei trei au ieșit la plimbare și pozează în familia perfectă. "Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el", a scris Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, pe facebook.

Fostul ministru al Turismului s-a afișat pe plajă in pantaloni scurți și maiou.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O curva cu aere de sfanta! A futut pe cine a vrut si..mai ales cine a vrut sa o gaureasca, in toate gaurile biologice, iar acum plateste fotografi sa-i faca...instantanee. O coarda penibila, un pensat ridicol si un copil nevinovat . Din pacate, dar si din cauza unor asa-zisi ziaristi, care sunt incapabili dar si idioti, se promoveaza curvele si cocalarii de doi bani. Tampitii ii numesc pe astia..vedete, si pt un asemenea "favor", si unii si altii, " stau" la ..poza. Vai de capu' lor de..vedete !????
5
0
Sa plateasca pentru tot
2
1
copilul e al lui base l-a pastrat ea in gurita ,crud pe cand bolea la spital si ea a intrat pe usa din spate sa il lucreze
4
1
Eleno!!!!! Eleno!!!!!!
10
0
Replica sa spuna si ce mai face masa..? Ce mai face tasu...? Sunteti jalnici. Alupigus voi la toata lumea....
2
1
Pacaliciu asta de steward a fugit din Dubai inainte sa fie concediat de Emirates, dar nu inainte de a face credit la o banca si a taia o apoi din UAE. Adica se potriveste clar cu aceasta impostoare Udrea, o prima incaltata de la coada vacii. Mi e rusine ca sunt roman cand asemenea personaje sunt promovate in presa. Mi e scarba de fostii securisti care i au asigurat spatele acestei mahalagioaice si mi e mila de Romania.
10
0
acum vedeti de ce Romania este la coada vacii in Europa . Cine fura se pisa pe cine a muncit cinstit o viata intreaca le rade in fata si le da pensii de 1400 de lei
17
4
parca zicea ca nu are din ce sa-si creasca copilul .La cit a furat nu inteleg de ce se plinge ca nu vad ca s-a angajat undeva .Nu mai faceti hotii celebri
16
2
Sa iti umblam la inelul maro!
10
2
O dilim si noi pe tanti elena ca este buna de luat la stanga?
12
2
Teliceanu si Nita de la parchetul constanta impreuna cu catelusii lor de la militie care urmaresc romanii non stop.
6
2
Radem glumim, la puscarie cu ea, dar kreca multi iar face niste vizite conjugale pe la puscarie sa o urce pe garduri si sa ma adauge niste chilometri de pwla in ea
9
1
Daca era la psd, infunda puscasria pe viata
12
1
Javra netrebnica trebuie spanzuarat in public! impreuna cu justitia !
13
3
ce titlu si articol...marca replica....ce profesionala trebuie sa termini sa poti lucra la voi??
11
2
Niste milioane de romani au fost mereu de partea ei si a celor din jurul ei.
4
10
...justitia si CCR au facut cel mai mare rau Romaniei ...
20
4
Pai ce pula mea, nu a furat decat milioane de euro, ea de ce nu s-ar relaxa la mare?
21
5
De ce dam la magistrati salarii enorme ? De ce beneficiaza e pensii speciale ? De ce sun pensionati aticipat ?
26
4
oare din ce traieste madama asta?ca isi tine nivelul de viata ridicat.din resturile de salariu bugetar? frumoasa tara.hoti si curve la putere.
28
3
Haita Cateaua
14
3
Asa se traduce celebrul deget la nas!
14
4
... ca pwla luat-o in bot destul de la Petrov ! Gestul mafiot care lasa sa se inteleaga ca daca curva intra la puscarie va trage pe multi dupa ea !
22
2
cebine te relaxezi din baji furati!Ba judecatorii melcilor si securistii ulii.,platiti regeste ca sa ju faca jimic,ati cazutla pace sa hu dea in git si sa.si toace furaciunile linistita,nu? ha udrea,bani furati sa.i dai la doctori,fiicata sa ajunga drogata!
22
4
JUSTITIA PLII BELITE, DUPA CE A PRADUIT DE A RUPT CU AMICII DIN PDL, CU BARBASU COCOS, CU PRIETENELE DE SHOPPING ACUM NE RADE IN NAS...
31
3
De ce vi se pare ca doar in Romania se intampla d astea? Poate ca pentru ca sunteti indoctrinati de usr plus kwj? Aveti grija ca cei care va indoctrineaza sunt hoti la randul lor. Romanii au o vorba isteata. Hotul striga hotii! Va aduceti aminte de pnl inainte de guvernare? Cum strigau ei hotii catre psd? Uite i acum. Fura de rup in situatie de criza cu sprijinul ambasadorilor care nu mai iau atitudine ca este atacata Curtea Constitutionala Justitia Avocatul Poporului etc.
13
17
Multumiti justitiei romane! Merita si pensii speciale. Pentru ce? Pentru ca in foto puteti vedea cum se traiste din banii furati in Romania. Elena Udrea nu are nevoie de serviciu, are nevoie fe ani multi de viata ca sa cheltuie fara sa termine banii furati cand era in politica.
30
4
Morala acestui articol: trebuie sa fi hot sau curva, in tara asta sa ai succes.
41
4
numai intr-o tara de rahat o penala d-asta poate sfida populatia plimbandu-se libera cu progenitura pe plaja.
41
4
a avut ceea ce in engleza se cheama LEVERAGE, a stiut cu ce sa-i santajeze ca sa o lase-n pace, adica lasati-ma ca sa va las si eu. Si ea nu a fost doar amanta lu' Basescu, ci si sursa alternativa de informatii la Basescu, practic incropise un serviciu de informatii clandestin, de asta a fost ea atat de vanata, e foarte periculos ca intr-o tara sa mai existe inca un serviciu de informatii paralel clandestin.
30
2
spune tot despre Romania
34
2
Ma doare inaintea sulii de coarda asta politicianista si de gigolotul ei expirat cu nume rusesc. De ce DRAK imi serviti stiri cu PROASTA NEAMULUI si cu cacatul ei?
32
3
care ia eliberat pe marii infractori !
31
7
Natie si Tara de prosti ce suntem , ne fura din traista si noi aplaudam....ne meritam soarta !
55
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212