REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 25 Mai 2024
Anul XX Nr. 6740
15.4° Constanța Sâmbătă, 25 Mai 2024 Anul XX Nr. 6740
 

Elev bătut și umilit, lângă o școală din Tulcea

Elev bătut și umilit, lângă o școală din Tulcea

A.F. 30 martie 2023 | 16:43 2206

Poliţiştii au deschis o anchetă, după ce un elev a fost agresat de un coleg, în apropierea unei unităţi de învăţământ din municipiul Tulcea.

Elev batut si umilit, langa o scoala din Tulceasursa foto: tulceanoastră.ro

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii s-au sesizat în urma apariţiei unor imagini în care cei doi elevi au un conflict în apropierea unei unităţi de învăţământ.

„Ca urmare a imaginilor video apărute în spaţiul public cu privire la un conflict spontan produs între doi elevi în zona adiacentă unei unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Tulcea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele implicate în incident şi desfăşoară activităţi pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a anunţat IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema nu.e ca sau batut, ci ca la batut si ala ca prostul in fata scolii.
1
3
Prin ce anturaje de doi lei te-ai mai invartit si tu daca ai povesti destea din trecutul tau. Tu esti genu de parinte care ar aproba ca fiind normal comportamentul putzoilor din articolul asta. Probabil si parintii lor au avut un trecut desta stralucit, precum al tau.
9
1
Am 54 de ani.cand eram tanar ne bateam ca chiorii pe la chindii si nu mai intervenea nimeni si uite asa a iesit oameni adevarati din noi.Acum nu mai ai voie ......
2
11
Ii invata tatii si mamele sa fie interlopi, sa umble cu cutite,cum sa se bata, cum sa produca fete etc Constanta e impartita pe cartiere de interlopi si se cheama intre ei pentru scandal
12
0
Toti putzoii se viseaza interlopi, smecheri la ei in fata blocului , etc. Asta vor ciutanii sa devina acum, nu mai au aspiratii la "inginer, astronaut, medic" etc. Nu tati. Toti vor sa devina interlopi, bombardieri. Vai mortiiiii ei de generatie tanara. Cand la tv, pe youtube, pe retele de socializare, este plin de bombardieri analfabeti cu scoala vietii, toti putzoii pe astia incep sa-i vada drept persoane demne de urmat.
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920