REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Elev umilit de alt coleg în drum spre casă: Obligat să se dezbrace, scuipat și filmat

Elev umilit de alt coleg în drum spre casă: Obligat să se dezbrace, scuipat și filmat

Andreea VLAICU 13 aprilie 2024 | 19:57 1018

Caz șocant în Ploiești. Un elev de 14 ani a fost umilit după ce a ieșit de la ore. Pe drumul de la liceu spre casă, el a fost abordat de un adolescent de 17 ani, care l-a obligat să se dezbrace, l-a scuipat, timp in care l-a și filmat.

Elev umilit de alt coleg in drum spre casa: Obligat sa se dezbrace, scuipat si filmat

Umilința prin care a trecut copilul a fost relatată chiar de mama acestuia care, fără să stea pe gânduri, a mers și a depus o plângere la poliție. Potrivit femeii, fiul său plecase de la liceu și mergea spre stația de tramvai când un tânăr de aproximativ 17 ani a înfipt mâna în el și l-a forțat să îl urmeze într-o zonă retrasă.

„Au fost sesizați de o femeie din comuna Bucov cu privire la faptul că fiul său de 14 a avut o discuție cu un tânăr care l-a obligat să stea în genunchi și să facă o afirmație denigratoare despre propria persoană, toată această întâmplare fiind filmată”, a spus Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

După acest moment, elevul ar fi fost lăsat să plece însă colegii care au plecat în căutarea lui l-au găsit și i-au spus că același individ îl aștepta înapoi în stația de tramvai. Acesta s-a ascuns în cele din urmă într-o scară de bloc, de unde și-a sunat mama care a venit să îl ia acasă. Conducerea școlii a fost și ea sesizată.

„Trebuie rezolvat cazul pentru că firesc asemenea situație pentru acel copil aduce niște urmări. Noi o să mai stăm de vorbă cu ei, o să facem și activ de consiliere”, a spus Nicoleta Sevastian, director liceu "Victor Slăvescu".

Mama elevului a mai declarat că fiul său este traumatizat în urma umilințelor la care a fost supus și urmează să meargă la terapie, din cauză că îi este frică să mai meargă la școală, scrie realitatea.net

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va rog luati masuri serioase ptr.asemenea specimene , numai tolerati !! oare ce parinti au acesti copii carre maltrateaza nu pot sa ii supravegheze!? sa raspunda ei ptr ce fac copii lor needucati !
4
0
Dementul agresiv,la parnaie! Nu inteleg ce e cu atatea ifose si protectie exagerata pentru toate scursurile,tinere sau mature. Sau poate se vrea revenirea la situatiile de la inceputurile colonizarii Americii,cand se formau potere? Nu este exclus sa vedem justitiari,satui de inexistenta unei protectii statale . Chiar nu putem avansa in civilizatie?
3
0
Exact scoli speciale dacă elevul agresiv .Cum a avut curajul sa traumatizeze un copil de ce să nu fie umilit si el ,trezit de educatie la realitate la o scola specială ca poate așa ii vor cade gradele de zmeu asa cum se crede agresorul la doar 17 ani .Oare cum s-o crede la 40 de sni ....si ce rele va mai face dacă nu se iau masuri si asa prin edicatia lui se vor educa si vor reflecta si alți 'zmei" ..
8
0
Degeaba se chinuie profesorii cu asemenea gunoate de oameni în deveniee dacă acasa specimenele neinregistrate de părinti ii instruieste ca pe niște maimuțe turbate .Si până la a scuipa profesorul nu msi este decât un pas .De ce ? Pentru ca nu conteaza numarul de bani din portofelul parintilor daca parintii nu su creier si cârlanul lor e educat la fel .Pentru o educați bună trebuie reînfiintate scolile speciale pentru copii agresivi netinand cont de statutul părintilor pentru că răutatea ,invidia agresivitatea sunt boli,tulburări ale psihicului.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272