REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Vin., 21 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6767
23° Constanța Vineri, 21 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6767
 

Elevă bătută cu pumnii și picioarele de colege

Elevă bătută cu pumnii și picioarele de colege

Andreea VREJOIU 2 decembrie 2022 | 12:16 935

Scene șocante la o școală din comuna Segarcea Vale din Teleorman! O elevă a fost bătută, înainte de-a pleca spre casă cu microbuzul școlar, de trei colege de clasă. Directorul unității de învățământ nu a luat măsuri împotriva agresoarelor, ci împotriva colegului victimei, care a filmat întregul moment. 

Cazul șocant s-a petrecut în fața unei școli din județul Teleorman, în comuna Segarcea-Vale. Nimeni nu a luat nicio măsură în momentul incidentului șocant, nici colegii, nici cadrele didactice.

Ulteiror, tatăl fetei a depus o plângere la poliție dar nu a fost luat în seamă, potrivit propriilor declarații. Acesta și-a adus fiica la București, unde lucrează, pentru a o duce la un psiholog. Fata s-a ales cu părul smuls din cap după ce a fost bătută.

Totul a început săptămâna trecută, când fata a fost oprită la ieșirea din școală de colege de-ale ei, care au amenințat-o că o vor bate. Agresoarele au scos-o cu forța din curtea școlii și au început să o lovească.

Fata de nici 14 ani a fost lovită cu pumnii și picioarele de cele trei colege de clasă.

Atât colegii, cât și șoferul microbuzului școlar care erau în fața școlii nu au intervenit în conflict.
Mai mult, colegul de bancă al fetei agresate care a filmat scenele șocante s-a ales cu nota scăzută la purtare. Așa au ajuns imaginile și la părinții fetei bătute. Aceștia anunțaseră că vor depune plângere și la Inspectoratul Școlar București.

Iar directorul unității de învățământ ar fi încercat să mușamalizeze acest caz, potrivit realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018