REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Elevă din Constanţa, hărţuită, ameninţată şi sugrumată de fostul iubit

Elevă din Constanţa, hărţuită, ameninţată şi sugrumată de fostul iubit

Replica API 20 mai 2019 | 00:00 380

Ceea ce a început inițial ca o iubire adolescentină s-a transformat în ceva foarte urât și periculos pentru o elevă a unui liceu de prestigiu din Constanţa. Ameninţată, urmărită şi sugrumată de fostul iubit, eleva s-a văzut nevoită să ceară ajutorul organelor competente pentru a scăpa de ameninţările şi agresiunile bărbatului.

Zile de coşmar a trăit o elevă a unui liceu din Constanţa. A început o poveste frumoasă de dragoste cu C.S., în anul 2017, însă modul în care a escaladat situația a făcut-o pe tânără să ceară ajutor de specialitate. După prima agresiunea fizică şi psihică, ce a avut loc în ianuarie a.c.,fata a decis să se despartă de el, însă individul nu s-a resemnat şi a început să-i facă viaţa un calvar. A contactat toți prietenii și cunoscuții fetei, creând o atmosferă tensionată, a urmărit-o acasă, la școală, culminând cu un eveniment petrecut în 6 mai, ce s-ar fi putut încheia tragic, când a luat-o de la școală, a obligat-o să se urce în mașină sub pretextul că face scandal, a dus-o cu mașina pe o stradă lăturalnică unde a încercat să o stranguleze. Bărbatul este agresiv, amenințător și nu are intenția de a se opri, s-a plâns judecătorilor eleva, solicitând ordin de protecţie.

Revenind la evenimentul din 6 mai, fata a povestit judecătorilor că a fost abordată de fostul iubit în fața școlii, iar sub amenințarea că urmează a iniția un scandal a determinat-o să urce în autovehiculul său. Cu toate că i-a cerut să nu părăsească perimetrul școlii, bărbatul a demarat și a condus autovehiculul pe o stradă lăturalnică. Solicitându-i să se întoarcă la școală, a devenit violent fizic, imobilizând-o și încercând să o stranguleze, după cum a mai relatat tânăra. Aceasta a mai arătat că a reușit să se elibereze, însă fostul iubit a continuat prin a-i smulge bijuteriile de la gât și ceasul de la mână, pretextând că erau cadouri pe care i le oferise. De asemenea, i-a aplicat lovituri cu palmele la nivelul feței și a strâns-o puternic de braț. În toată această perioadă, a proliferat violențe verbale și injurii grosolane la adresa sa, potrivit rolii.ro. Într-un, i-a permis să părăsească autovehiculul. La scurt timp după ce s-a întâlnit cu mama sa, care o aştepta în faţa şcolii, s-au întâlnit cu bărbatul agresiv, care a continuat să o urmărească. Atitudinea acestuia a continuat să fie agresivă și în prezența mamei sale, acesta proliferând atât injurii cât și amenințări, culminând cu împroșcarea sa cu salivă.

Eleva a susținut că în prezent se confruntă cu sentimentul de profundă teamă, fiindu-i dificil să realizeze în condiții normale activitățile zilnice, inclusiv cele școlare, apreciind că se impune cu prioritate înlăturarea acestei stări de pericol. Dina cest motiv, judecătorii au emis ordin de protecție în favoarea acesteia, pe o perioadă de 6 luni, cu obligația ca bărbatul să păstreze o distanță minimă de 100 m față de fosta iubită; de locuinaţa acesteia, a tătălui, faţă de liceul unde învaţă. De asemenea, a primit interdicția de a o contacta telefonic, prin corespondență, inclusiv electronică, sau în orice alt mod.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dementi care isi aroga un drept de proprietate asupra unor fete care au gresit cazandu-le in plasa ! Foarte urat !
5
1
Cum legile si procedurile incalcite fac ca de fapt infractorii sa fie protejati,ar fi foarte bine ca familia fetei sa plateasca niste gorobeti sa-l bata zdravan pe individ,adica efectiv sa-i rupa picioarele,mainile si abia apoi sa continue demersurile legale. Romania a ajuns la situatia vestului salbatic,in care potere civile sunt de preferat organelor care se ocupa eventual cu represiuni asupra celor ce cer dreptate,nu cu apararea civililor cinstiti. Basau si mai nou Iohannis sunt indivizi care sprijina hoardele de batausi,interlopii,abuzatorii din justitie,si sunt inconjurati de mafii.
1
3
Si daca bijuteriile alea chiar au fost daruite de bataus parinti fetei chiar nu s-au intrebat cine este indragostitul ala care face cadou bijuterii de aur.
9
0
Cica ... "incepuse o frumoasa poveste de dragoste " cu ... in iubi ! Astora in loc sa le stea gandul la bacalaureat sug vartos stremeleagul si se ard in kk pe bani !
9
0
interesant ar fi de aflat diferenta de varsta si culoarea pielii....
13
0
Si tasu inca nu i-a pus coaiele lu ala pe gard ?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369