REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Elevi din Valu lui Traian care fac cinste comunităţii! Iată cine sunt ei!

Elevi din Valu lui Traian care fac cinste comunităţii! Iată cine sunt ei!

Replica API 27 iulie 2019 | 00:34 575

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocaţi marţi, 23 iulie, în şedinţă, unul din proiectele aprobate de aceştia, la iniţiativa primarului Florin Mitroi, referindu-se la susţinerea performanţei şcolare. Conform hotărârii adoptate de aleşii locali, costurile aferente deplasării a doi elevi din Valu lui Traian la concursul de fizică şi chimie “Impuls- Perpetuum”, ce se desfăşoară la Cluj-Napoca, vor fi susţinute de la bugetul local.

La acest concurs participă elevi din clasele VI – VIII din unităţile şcolare din mediul rural din întreaga ţară. Etapa naţională a fost programată în perioada 22-26 iunie pentru elevii care, în luna mai, au trecut de focurile examinării din etapa judeţeană.

Urmează ca, în curând, să aflăm şi rezultatele competiţiei, însă, indiferent care sunt acestea, tinerii participanţi merită toate încurajările comunităţii Valu lui Train şi felicitări. Ei sunt:

Sidău Andrei-Răzvan - elev în clasa a VIII a C la Şcoala gimnazială nr.1 din Valu lui Traian. “Este un elev silitor, avid de cunoaştere şi dornic de a afla cât mai multe informații din domenii diferite. Pasiunea pentru ştiințe l-a determinat să participe anul acesta la Concursul de fizică-chimie "Impuls perpetuum" unde la etapa județeană a obținut premiul I şi s-a calificat la etapa națională a acestui concurs. Fiind la prima participare îi dorim mult succes, iar experiența dobândită să-l determine să obțină rezultate cât mai frumoase în toate domeniile ştiinței!”, au transmis cadrele didactice de la Şcoala nr. 1.

Elevul Badea Alin Florin este absolvent al Școlii Gimnaziale “Viceamiral Ioan Murgescu” , din localitatea Valu lui Traian, promoția 2019, cu media V-VIII: 9,96. A participat la Concursul de Fizică și Chimie “Impuls Perpetuum” – etapa națională în anii 2018 şi 2019. S-a remarcat în anul școlar 2018 – 2019 și prin obținerea Premiului I la Olimpiada de biologie – faza județeană. Felicitări!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mutati-va la valu lui traian nu va uitati la pret ,o sa aveti copii destepti aer curat padurea aproape ,primar silitor ,adevarul se vede ce a facut in localitate
1
2
dar nu ma pot abtine sai dau muieee lai Felix stroeeee
2
0
Felicitari elevilor si in primul rand parintiilor care platesc sutele de ore de meditatii. Scoala romaneasca doar culege laurii.
4
0
Felicitari elevilor si cadrelor didactice!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468