REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Elevii care REFUZĂ să poarte mască, scoși pe hol

Elevii care REFUZĂ să poarte mască, scoși pe hol

Replica API 11 septembrie 2020 | 00:00 1088

Raed Arafat a vorbit la Digi24 despre purtatul măștii de către elevi. Șeful DSU spune că „va conta foarte mult ce au auzit copiii în casă în ultimele 6 luni de la părinții lui, de la anturajul lui”. Arafat spune că este nevoie de reguli clare, iar un elev care refuză să poartă mască să fie dat afară din clasă și să stea pe hol. „Nu vrei să porți mască, ieși din clasă, așteaptă pe hol, pentru că îți pui colegii în pericol”, spune Arafat, potrivit sibiu100.ro

“La început va fi greu să impui regulile. Regulile trebuie impuse, nu neapărat cu pedepse. Trebuie impuse cu fermitate și să i se spună elevului. „Nu vrei să porți mască, ieși din clasă, așteaptă pe hol. Când porți mască intri în clasă, pentru că îți pui colegii în pericol. Va conta foarte mult ce au auzit copiii în casă în ultimele 6 luni. De la părinții lui. Ce a auzit copilul de la anturajul lui.

Dacă elevul a fost expus o perioadă negației și a auzit că totul e o glumă, masca e glumă și nu trebuie să o porți, poate că la început va fi mai greu la școală, dar aici trebuie impuse niște reguli clare. Copiii trebuie să simtă că la școală trebuie respectate regulile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va faceti probleme,copii nu sunt cacaciosi ca cei mai maturi,ei inca au simtul dreptatii .Cei maturi sunt slugoi lasi si de asta avem conducere de tara antiromaneasca,din oameni incompetenti si rai. Copii vor fi cum sunt toti copii din lumea asta,probabil ceva mai disciplinati decat tampitii de adulti,insa ei vor retine aceste vremuri si pe cei ce le fac vietile asa. Copii de azi vor scuipa pe memoria si in ochii celor ce acum se poarta ca dobitocii stalinisti.
0
3
rusine dle arafat. cum adica ...ce a auzit copilul in casa in ultimele 6 luni ? pai nu v-ar fi rusine ? ce? suntem pe vremea comunistilor ? scoti copilul din clasa ? cine are grija de el pe hol ? esti dus, maestre, esti dus. este vorba de un COPIL. nu de un adult care sa stie ce face.
1
3
Cum o sa stea copilul 6 ore pe zi cu masca prin care aproape ca te asfixiezi daca nu o dai jos un pic de pe nas ? Faceti sali de clase mari unde sa stea copiii mai lejer. Adica prescolarii fara masti au voie si culmea, nu aduc covid, dar scolarii sa se chinuie cu masca si sa se imbolnaveasca de plamani de la privarea de oxigen suficient, din cauza ca araboiul de Arafat isi impune idiotismele fara logica.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218