REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Elevii de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța au luat cu asalt Parlamentul

Elevii de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța au luat cu asalt Parlamentul

Mirela PASCAL 23 mai 2023 | 00:00 1272

Elevii Colegiului Național Mircea cel Bătrân au luat cu asalt Parlamentul României. Aceștia au fost întâmpinați de Horia Țuțuianu,  deputat PSD de Constanța.
Elevii de la Colegiul National Mircea cel Batran Constanta au luat cu asalt Parlamentul
 
”Elevii Colegiului Național Mircea cel Bătrân ne-au onorat astăzi cu prezența, la Palatul Parlamentului. Nu este pentru prima dată când am plăcerea de a fi gazdă micuților însă momentul este emoționant, de fiecare dată. În special atunci când vin, cei de acasă, de la Constanța.  Mă bucur că au posibilitatea de a descoperi acest mic univers al legiferării. Le povestim despre misiunea noastră în Parlament, despre impactul deciziilor pe care le luăm, despre responsabilitate și asumare.
Dragi elevi, sper că vizita de astăzi să rămână pentru voi o amintire frumoasă și totodată, o lecție însușită! Este fascinant cum ne surprindeți de fiecare dată cu inteligența, curiozitatea voastră și... întrebările dificile.
Cine știe, poate în viitorul nu foarte îndepărtat, ne vom reîntâlni pe holurile Parlamentului și vom dezbate, de la egal la egal, un eventual proiect de lege!”, a declarat deputatul PSD Horia Țuțuianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
publicitate mascata.
0
0
Ce emotionant! Elevii au ajuns in locul in care, timp de 30 de ani, alesii neamului si-au batut joc de educatie si sistemul scolar. Partidul v-a vrut p****i si bolnavi. O masa de alegatori idioti, pe care sa-i pacaleasca la fiecare 4 ani. De aceea bugetul pentru sanatate si educatie a fost mereu pe ultimele locuri. Adevarul este ca Tutuianu este mentor. Va poate invata cum sa nu faceti nimic. Pr plan local sau national. Vom iesi in strada, veti vedea.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468