REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Elevii de la 'Lucian Grigorescu' din Medgidia au celebrat ziua școlii

Elevii de la 'Lucian Grigorescu' din Medgidia au celebrat ziua școlii

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 391

Prima zi din luna februarie are o însemnătate deosebită pentru elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” din Medgidia, care au celebrat Ziua școlii și a patronului spiritual.

După sosirea invitaților, reprezentanţi ai autorității și instituţiilor locale, foşti directori, dascăli și angajați, absolvenți ai școlii noastre, a urmat solemnitatea comemorativă. Conform tradiției, la bustul lui Lucian Grigorescu aflat ȋn curtea școlii, s-a subliniat importanța marelui pictor ȋn viața comunității și instituției noastre, apoi s-au depus coroane și flori din partea Primăriei și Consiliului elevilor. Și în acest an, cu sprijinul Asociației de Părinți „Lucian Grigorescu”, au fost recompensați cei mai merituoși elevi ai noștri. Momentul a fost dedicat celor care s-au remarcat prin rezultate deosebite la etapele județene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor științifice, la evaluarea națională și celor cu performanțe remarcabile la competițiile sportive. Un alt moment semnificativ pentru această zi aniversară a fost lansarea revistei școlii „Labirintul copilăriei” - nr. 18, care surprinde cu un conținut extrem de bogat, atractiv și cu ilustrații de calitate, fiind rezultatul muncii de echipă a cadrelor didactice, dar și a elevilor și reprezentanților părinților. În cadrul proiectului Erasmus “Once upon a time…the sea”, invitații au avut ocazia să vizioneze dramatizări puse în scenă de premianții concursului de creație literară “Marea în povești și legende”. Elevii, îndrumați de profesorii lor, au participat la ateliere de lucru cu diverse teme, iar în colaborare cu Clubul Sportiv Medgidia, au derulat activități sportive. Programul zilei s-a încheiat cu „Întâlnirea între generații”, petrecută într-o atmosferă deosebită, în care s-au schimbat impresii și s-au depănat amintiri.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108