REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Elevii liceului teoretic „Lucian Blaga”, în vizită la stația de sortare Polaris M Holding

Elevii liceului teoretic „Lucian Blaga”, în vizită la stația de sortare Polaris M Holding

Andreea VLAICU 29 martie 2024 | 14:48 450

Elevii claselor a V-a C și A, de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, au mers în vizită joi, 28 martie, la stația de sortare și reciclare a deșeurilor. Elevii au fost coordonați de profesoarele liceului, participând la Programul Național Săptămâna Verde.

Elevii liceului teoretic „Lucian Blaga”, in vizita la statia de sortare Polaris M Holding

„Ieri, 28 martie, am avut privilegiul să primim în vizită la stația noastră de sortare și reciclare, un grup de elevi de la clasele a V-a C și A, de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, coordonați de doamnele profesoare Ilona Ionita și Staicu Loredana, în cadrul Programului Național Săptămâna Verde. Împreună, am explorat activitățile desfășurate la stația noastră, punând accent pe importanța colectării separate a deșeurilor. Am fost încântați să vedem cât de activi și interesați au fost copiii în acest proces, manifestând curiozitate față de ceea ce se întâmplă cu deșeurile după ce sunt colectate. Scopul acestei vizite a fost să determinăm copiii să devină promotori activi ai colectării separate a deșeurilor, influențând în același timp și comportamentul părinților și al prietenilor lor. La încheierea vizitei, am oferit elevilor saci menajeri fabricați în întregime din material reciclabil, având culorile albastru, galben și verde. Aceste culori reprezintă codul de identificare pentru colectarea separată a deșeurilor destinate reciclării: Albastru - pentru hârtie și carton; Galben - pentru plastic și metal; Verde - pentru sticlă. Mulțumim elevilor și doamnelor profesoare pentru participare și implicare!”, a fost mesajul reprezentanților Polaris M Holding.

Elevii liceului teoretic „Lucian Blaga”, in vizita la statia de sortare Polaris M Holding

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108