REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 8 contribuie la reabilitarea Secției de Terapie Intensivă Pediatrie a Spitalului Județean Constanța

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 8 contribuie la reabilitarea Secției de Terapie Intensivă Pediatrie a Spitalului Județean Constanța

Replica API 13 noiembrie 2018 | 10:35 591

Gest demn de laudă al elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială nr 8 Constanța, care au decis să contribuie la modernizarea și dotarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Astfel, aceștia vor organiza un spectacol caritabil, în care elevii școlii gimnaziale, alături de alți copii, de la Palatul Copiilor, vor încânta publicul. Spectacolul va avea loc joi, 22 noiembrie a.c., de la ora 15,00, la Palatul Copiilor Constanța.

„Viața începe sau se termină la spital. Copiii noștri trăiesc sau mor într-o unitate medicală. Depinde de fiecare dintre noi să ofere şansa unei vieţi frumoase, să își îndeplinească visurile, să își facă un viitor și să ne ajute să construim împreună un prezent mai bun.

Fiecare copil are drepturi egale, dar acest principiu esential al vieții nu poate fi garantat fără a beneficia de asistenţă medicală şi dotări la standarde europene în unităţile spitaliceşti de stat. Aceşti copii se nasc din start fără a le fi respectat un drept fundamental: DREPTUL LA VIAȚĂ!

Noi, elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale nr.8 din Constanța ne unim forțele să facem ceva pentru toți copiii: să le dăm dreptul de a se naște și de a trăi! De aceea, ne-am propus să contribuim la modernizarea și dotarea secției de terapie intensivă pentru nou-născuți și prematuri a Spitalului Județean Constanța prin organizarea unui spectacol caritabil în care elevii noștri împreună cu talentații copii de la cercurile artistice ale Palatului Copiilor își vor arăta măiestria pe scena acestuia, joi, 22 noiembrie începând cu orele 15.00.

Alege să faci parte din echipa noastră alături de care se află și Asociația ”Dăruiește aripi” și să contribui la un viitor mai bun al copiilor constănțeni!

Alege să dăruiești viața!”, au transmis reprezentanții școlii.

Fondurile se pot depune numerar în urna specială de la Școala Gimnazială nr.8 din Constanța sau în contul asociației cu mențiunea: ”Eveniment școala 8”.

Titular cont: Asociația DĂRUIEȘTE ARIPI

Cod fiscal: 31482767COD BIC/SWIFT: BTRLRO22

IBAN LEI: RO 70 BTRL RON CRT 020 750 3901

IBAN EURO: RO 20 BTRL EUR CRT 020 750 3901

Banca: BANCA TRANSILVANIA, sucursala CONSTANȚA

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumoasa initiativa,felicitari!In timp ce copii si profesori muncesc pt.a putea contribui la imbunatatirea conditiilor din spitale si nu numai un infractor precum Dan Capatana nu stia cum sa sifoneze bani prin contracte de asa-zisa consultanta furand banii bolnavilor,banii nostribsibai copiilor nostri.Si nu e singurul in Constanta sau in Romania.Ar trebui sa tina cont judecatorii de aceste lucruri,Dragnea si Toader probabil ca se pregatesc sa-i ceara scuze!
3
0
Felicitari!!! Copii si dascalii lor o merita din plin
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614