REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

'Eliberator şi captivant', spune Nicole Kidman despre rolul lui Lucille Ball în 'Being the Ricardos'

'Eliberator şi captivant', spune Nicole Kidman despre rolul lui Lucille Ball în 'Being the Ricardos'

Replica API 20 decembrie 2021 | 00:00 797

Nicole Kidman spune că a fost distractiv să o interpreteze pe îndrăgita actriţă americană Lucille Ball în pelicula ''Being the Ricardos'', prima şansă adevărată pe care actriţa australiană o are de a juca într-o comedie fizică, scrie Reuters, citată de Agerpres.

''În 'Moulin Rouge' am avut parte de puţină comedie fizică printre altele, dar doar rareori am putut face astfel de lucruri'', a spus Kidman, recompensată cu Oscar pentru pelicula ''The Hours'' (2002)

''A fost minunat să pot să le fac... A fost atât de eliberator şi captivant, iar să poţi să-i faci pe oameni să râdă este de asemenea distractiv'', a adăugat ea.

Pelicula ''Being the Ricardos'', disponibilă pe platforma Amazon Prime începând de marţi, vorbeşte despre culisele serialului de comedie din anii 1950 ''I Love Lucy'', relatând o săptămână din viaţa lui Ball şi a partenerului ei de distribuţie, dar şi soţ în viaţa de zi cu zi, Desi Arnaz, interpretat de Javier Bardem.

Cariera lui Ball este pusă în pericol după ce este acuzată de simpatii comuniste, iar viaţa privată îi este tulburată de zvonurile unei relaţii extraconjugale pe care ar fi avut-o Arnaz şi de provocările gravidităţii.

Foto: (c) Mario Anzuoni / REUTERS

Distribuirea lui Kidman a fost întâmpinată, la începutul anului, cu comentarii acide pe reţelele de socializare, fanii susţinând că vedeta serialului ''Big Little Lies'' nu seamănă cu exuberanta Ball. Criticile au afectat-o pe Kidman pe când se pregătea să înceapă filmările, dar regizorul şi scenaristul Aaron Sorkin a convins-o să nu ia în seamă comentariile negative.

''Acceptasem rolul. După care mi-am spus 'Dumnezeule, poate nu sunt potrivită'', a declarat Kidman. ''(Sorkin) a crezut în mine chiar şi atunci când nici eu nu credeam în mine'', a spus actriţa.

Foto: (c) Mario Anzuoni / REUTERS

Cele mai multe dintre cronicile filmului au fost călduroase, laudele cele mai entuziaste venind de la fiica lui Ball şi Arnaz, Lucie Arnaz.

''Este absolut uimitor'', a spus Lucie Arnaz într-o înregistrare pe YouTube după vizionarea filmului. ''Nicole Kidman a devenit sufletul mamei. I s-a furişat în minte''.

Despre Bardem, Arnaz a spus că actorul are '' toate calităţile tatei - simţul umorului, farmec, gropiţe în obraji, muzicalitate''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272