REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Elicopter ucrainean prăbușit lângă o grădiniță în Kiev. Ministrul de interne și adjunctul, printre cei 16 morți

Elicopter ucrainean prăbușit lângă o grădiniță în Kiev. Ministrul de interne și adjunctul, printre cei 16 morți

Ana Maria LIPAN 18 ianuarie 2023 | 10:29 2761

Un elicopter s-a prăbușit miercuri lângă o grădință din orașul ucrainean Brovary, lângă Kiev, informează observatornews.ro. În clădire se aflau numeroși copii. Guvernatorul regiunii a anunțat că există victime la fața locului, iar copiii se aflau la clădire în momentul prăbușirii. Potrivit The Moscow Times, cel puțin 16 persoane au murit, între care ministrul ucrainean de Interne și adjunctul său. De asemenea, doi copii se numără printre victime, alți 10 fiind internați în spital.

Elicopter ucrainean prabusit langa o gradinita in Kiev. Ministrul de interne si adjunctul, printre cei 16 morti

Cel puțin 16 persoane au murit și 22 au fost rănite, miercuri, în urma prăbușirii unui elicopter în apropiere de o grădiniță de lângă Kiev. Informații neconfirmate oficial susțin că la bord se aflau mai mulți demnitari ucraineni din conducerea Ministerului de Interne.

Șeful Poliției naționale ucrainene a declarat că 16 persoane au fost ucise și 22 au fost rănite după ce aparatul de zbor s-a prăbușit lângă o creșă și o clădire rezidențială din orașul Brovary. Printre cei decedați sunt doi copii, dar și conducerea Ministerului de Interne, adică ministrul Denis Monastyrsky și adjunctul său Evgheni Enin. Nouă persoane se aflau la bordul elicopterului. 10 copii au fost răniți și au ajuns la spital. Nu se știe cauza prăbușirii elicopterului.

"În orașul Brovary, un elicopter a căzut lângă o grădiniță și o clădire de locuințe. La momentul tragediei, copiii și angajații instituției se aflau la grădiniță. În acest moment, toată lumea a fost evacuată. Sunt victime. La locul accidentului lucrează ambulanțe, poliție și pompieri", a scris guvernatorul Kievului, Oleksiy Kuleba.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine poate fi vinovat, altul decat Putin. Zelenski e eroul planetar, indiferent ce-ar face, chiar si prigonirea preotilor romani, asa, pt. faptul ca tin slujbe in limba romana!! Asta se numeste epurare etnica!! Au inceput cu rusii din Donbas inca din 2014, iar acum urmeaza cu celelalte!Aici e clar, Putin e asasinul, criminalul, bolnavul de cancer, etc., etc. Putin e responsabil pt. tot ceea ce se intampla nociv pe planeta Pamant!
8
5
O sa l gaseaca vinovat pe Dmn Putin sigur
8
2
Stim Cristi. Tie iti plac stirile alea despre interlopi si p******e. Cand vorbesti la plural sper ca te referi doar la tine si la mamicutza ta cu care locuiesti.
9
8
Neinteresant pt noi ,
8
12
Un copil ukrainean a vrut sa mearga la cresa, s-a urcat in elicopter si s-a prabusit peste aceasta.Nu a reusit sa dribleze o raketa patriot care tocmai era in trecere pe acolo.De vina e Putin.
10
10
O regula militara de baza spune ca niciodata nu merg cu acelasi aparat de zbor ministru cu adjunctul sau si cu alte persoane importante din conducerea M.I.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369