REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Elisabeth Moss şi Taylor Swift, printre vedetele care şi-au îndemnat fanii să se protejeze de coronavirus

Elisabeth Moss şi Taylor Swift, printre vedetele care şi-au îndemnat fanii să se protejeze de coronavirus

Replica API 17 martie 2020 | 00:00 864

Taylor Swift

Elisabeth Moss a confirmat că producţia celui de-al patrulea sezon al serialului ''The Handmaid's Tale'' a fost sistată din cauza pandemiei de coronavirus, informează luni Press Association, citată de Agerpres.

Actriţa, care interpretează personajul Offred în această dramă distopică, a declarat că filmările au fost întrerupte ''pentru a păstra sănătatea şi siguranţa echipei de producţie".

Actriţa a postat o fotografie cu pelerinele roşii şi bonetele albe, purtate de slujitoarele oprimate, atârnând părăsite într-un cuier.

Ea a precizat că producţia ar putea reîncepe ''imediat ce va fi posibil în condiţii de siguranţă'' şi şi-a îndemnat fanii să rămână "în siguranţă şi sănătoşi" şi aibă grijă de ei.

Pe lângă Elisabeth Moss (37 de ani), şi alte vedete au transmis mesaje către admiratori pentru a se proteja împotriva transmiterii COVID-19.

Taylor Swift (30 de ani) şi-a sfătuit fanii să-şi anuleze toate planurile şi să se "izoleze cu adevărat".

"Vă iubesc atât de mult şi simt nevoia să-mi exprim îngrijorarea pentru faptul că oamenii nu iau lucrurile suficient de serios în acest moment", a scris vedeta pe Instagram Stories.

"Văd încă o grămadă de adunări, de întâlniri şi petreceri care se organizează încă".

"În acest moment, trebuie să-ţi anulezi planurile şi să te izolezi cu adevărat, cât de mult poţi; nu te gândi că dacă nu te simţi bolnav nu e posibil să transmiţi virusul unei persoane vârstnice sau vulnerabile".

"Sunt vremuri înfricoşătoare, dar este nevoie să facem sacrificii sociale în acest moment", a adăugat cântăreaţa.

La rândul său, Lady Gaga (33 de ani) a transmis un mesaj de solidaritate pe Twitter.

"Această perioadă ne reaminteşte multora dintre noi ce înseamnă să fii om. Cred că este important să înţelegem că asta suntem şi trebuie să acţionăm la unison ca o comunitate globală generoasă", a mai spus vedeta.

"Nu putem realiza acest lucru fără bunătate. Iar coronavirusul nu ne împiedică să facem asta".

"Astăzi mă gândesc că trebuie să acceptăm că vor fi momente în care ne simţim fără putere, dar putem compensa prin bunătate şi prin încercarea de a face parte din soluţia unei probleme globale".

Cântăreaţa Ariana Grande (26 de ani) a îndemnat oamenii să nu ignore gravitatea momentului, criticându-i în acelaşi timp pe cei care părut "ignoranţi şi privilegiaţi''.

"Aud mulţi oameni care spun lucruri de genul 'Nu este mare scofală, o să fie bine. Trebuie să ne vedem de viaţă' şi nu-mi vine să-mi cred urechilor", a scris vedeta pe Instagram.

"Înţeleg dacă aşa simţeai în urmă cu câteva săptămâni. Dar citeşte, te rog, ce se întâmplă. Nu te face că nu vezi".

Vedetele de la Hollywood Tom Hanks şi Rita Wilson, antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, fotbalistul echipei Chelsea, Callum Hudson-Odoi, şi jucătorii NBA Christian Wood, Donovan Mitchell şi Rudy Gobert se află pe lista personalităţilor diagnosticate deja cu coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108