REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, a defilat în cadrul New York Fashion Week

Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, a defilat în cadrul New York Fashion Week

Replica API 20 februarie 2021 | 00:00 1294

Ella Emhoff, fiica vitregă a vicepreşedintei SUA Kamala Harris, şi-a făcut debutul ca manechin la defilarea casei de modă new-yorkeze Proenza Schouler, la o lună după ce a fost remarcată la ceremonia de învestire a preşedintelui american Joe Biden, relatează vineri AFP, citată de Agerpres.

Ella Emhoff

Sursa foto: proenzaschoulerfw21.com

Studentă în ultimul an la şcoala de design Parsons din New York, Ella Emhoff a fost unul dintre modelele care au apărut în filmul prezentat joi de Proenza Schouler în locul unei defilări tradiţionale, din cauza pandemiei de coronavirus.

Tânăra de 21 de ani a purtat succesiv un trenci din piele neagră, un palton lung gri şi un costum negru, în cadrul unei colecţii de toamnă-iarnă ce a pus accent pe confort şi amplitudine.

"A fost prima mea experienţă în modă", a declarat ea în cadrul unei conversaţii cu doi designeri ai casei Proenza Schouler, Lazaro Hernandez şi Jack McCollough, difuzată pe site-ul oficial al New York Fashion Week. "Trebuie să spun că am fost puţin emoţionată", a mai spus ea.

Foto: (c) Proenza Schouler/facebook.com

Lazaro Hernandez a povestit că filmul a fost realizat în exterior în urmă cu câteva săptămâni la New York, la o temperatură apropiată de minus 10 grade Celsius.

Ella Emhoff este fiica lui Doug Emhoff, soţul Kamalei Harris, şi a lui Kerstin Mackin, de care avocatul a divorţat în 2009 înainte de a se căsători cu viitoarea vicepreşedinte americană, în 2014.

Ea s-a făcut remarcată la ceremonia de învestire a lui Joe Biden şi a Kamalei Harris din 20 ianuarie, mai ales datorită vestimentaţiei sale, în special o haină Miu Miu care a făcut senzaţie.

La o săptămână după ceremonie, ea a fost angajată de agenţia de modele IMG.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272