REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

Replica API 6 august 2022 | 00:00 1023

Dezvăluiri incendiare! Regretatul muzician Elvis Presley, care a murit în anul 1977, ar fi fost homosexual. Cel puțin asta era părerea și temerea bunului său prieten Marlon Brandon, actor care s-a stins din viață în 2004.

Elvis Presley, foto: Wikipedia

Au suspinat milioane de femei din lume după ei! Marlon și Elvis au fost adevărate sex-simboluri la vremea lor. Erau și buni prieteni, care obișnuiau să își împărtășească toate secretele.

Elvis Presley a fost descris de Marlon Brando ca fiind „închis în sine”, într-o perioadă dificilă a vieții sale. Actorul credea că celebrul cântăreț era gay și că îi era teamă să își recunoască orientarea sexuală, potrivit okmagazine.ro, citat de click.ro.

Marlon Brando, foto: Getty Images

Elvis Presley și Marlon Brando au avut o corespondență secretă

Marlon Brando a avut o legătură strânsă cu Elvis Presley de-a lungul anilor. Ambii bărbați au avut o corespondență secretă cu o femeie pe nume Carmen Montez, potrivit unei cărți a autorului Gary Lindberg, intitulată „Brando on Elvis: In His Own Words” .

În această carte au fost publicate, pentru prima dată, scrisorile secrete ale lui Brando trimise lui Montez de-a lungul anilor 1960 și 1970. Montez era prietenă cu Elvis și Brando, dar și cu alte vedete de la Hollywood. Și una dintre scrisorile lui Brando către Montez a detaliat îngrijorarea lui pentru Elvis, în februarie 1969.

Brando i-a scris lui Montez că „se pare că Elvis chiar nu mai are chef să vorbească cu nimeni”. Această scrisoare a venit după afirmațiile că Elvis ar fi fost atacat cu sălbăticie de către indivizi necunoscuți - membri ai unei bande care au încercat și să-l răpească.

El a spus: „Știu că e închis în casă și știu că a primit biletul pe care l-am lăsat, dar nu a răspuns. Nu cred că Pris [Priscilla] va reuși să îl liniștească. Adică să intre sub pielea lui." Brando a continuat să o critice pe soția lui Elvis, Priscilla Presley (77 de ani), pentru că nu și-a susținut soțul, atunci când avea nevoie de ea cel mai mult.

"Cred că se teme că este un homosexual latent"

În scrisoare, Marlon Brando a vorbit despre o ceartă care avusese loc între Priscilla și Elvis din ultimele luni. Actorul era de părere că ea l-ar fi putut face să treacă peste această traumă, dacă și-ar fi dat cu adevărat silința: "Tocmai a început să se regăsească ca bărbat, iar o soție răbdătoare și înțelegătoare ar fi putut face minuni". Marlon a susținut că Elvis ar putea găsi alinare lângă o altă femeie.

Însă, deși și-a înșelat soția în, Brando era sigur că Elvis nu ar face din nou asta: „Parțial din moralitate și parțial din frică, nu se va întoarce la o altă femeie și pare să se teamă de alți bărbați”. Aici, Marlon a început să facă aluzia că Elvis Presley s-ar fi îndoit de propria sa sexualitate. „El se agită în sinea sa, pare că se teme de el însuși. Uneori, cred că se teme că este un homosexual latent”. Validitatea acestor scrisori scrise de mână au fost puse la îndoială de unii fani, însă editorul Calumet Editions susține că are dovezi că articolele sunt autentice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272