REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ema Gavrilă, tot mai aproape de Primăria Costineşti

Ema Gavrilă, tot mai aproape de Primăria Costineşti

Replica API 18 aprilie 2020 | 00:11 5035

Seria interviurilor online continuă la Replica de Constanța, chiar dacă se apropie Sărbătorile Pascale. De data aceasta am avut-o alături de noi pe Emanuela Gavrilă, candidat independent la Primăria Costinești și fost patron de club. Nu este pentru prima oară când Ema Gavrilă candidează. Prima oară, şi-a încercat norocul în anul 2008, însă a pierdut în faţa lui Traian Cristea. A doua oară, a candidat din partea PSD, în anul 2012 însă, când a fost la un pas să pună mână pe scaunul de primar i l-a suflat tot Cristea.

Cu ce gânduri a pornit la drum? „Candidez din postura de independent la Primăria Costinești. Eu am plecat din PSD în 2016. Mi-am luat la revedere și așa vreau să rămână. Nu mi s-a părut că evoluția PSD-ului e cea către care să aspir. Eu sunt un om de mijloc. Între social și liberal. Nu mi-am asumat politica niciunuia. Candidez independent, sunt un om de mijloc, între social şi între liberal. Nu mi-am asumat politica, doctrina niciunuia dintre aceste extreme”, a precizat Gavrilă. „Vreau să fac niște sere, unde să cultiv fructe, legume. Am vorbit deja cu un director al unui lanț de hypermarket-uri din țară. Eu sunt extrem de atentă. Să mâncăm bio, să nu mai mâncăm toate porcăriile. Vreau ca în hypermarket-uri să ajungă mai multe produse bio. Eu am deja contract cu unul dintre marile lanțuri de hypermarket-uri din țară. Deja am luat niște parcele de pământ, iar în toamnă va începe construcţia”, a completat ea.

Cât despre relaţia ei cu actualul primar, Traian Cristea, Ema Gavrilă nu are prea multe să-i reproşeze.

"N-am avut altercaţii cu el, nici măcar în campaniile electorale trecute. Politica lui îmi crea disconfortul pe care l-ar crea un om din altă generație. Suntem generații diferite. Dumnealui are peste 70 de ani acum. Avea peste 60 de ani când am candidat eu prima oară, în 2008. Mi se părea că putea face mai mult pentru Costinești, care are și eticheta de stațiunea Tineretului. Credeam că trebuie să fie altcineva mai tânăr, pentru o deschidere în turism. Costinești s-a transformat dintr-o comună agricolă, într-una turistică. El s-a descurcat foarte bine în dezvoltarea infrastructurii Costineștiului. Aici s-a priceput el foarte bine", a spus Ema Gavrilă.

Mai multe, urmăriţi în materialele video de mai jos:

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ofticatilor care scrieti urat despre o femeie ! Ce va facut aceasta femeie care doreste binele satucului ei in care s-a nascut si a crescut cu bune si rele ?Ce va deranjeaza daca doreste sa porneasca motoarele Statiunii Costinesti? V-a cerut ceva bani ca sa poate DEMONSTRA atat pentru ea cat si pentru semenii ei ?V-a cerut doar sa-i fiti alaturi si sa-i dati sansa sa demonstreze ce poate pentru noi cetatenii comunei Costinesti.Haideti sa-i dam o sansa si sa nu o mai denigram mai ales barbatii.Vulpea cand nu ajunge la struguri striga ca sunt acrii !
1
2
De ce vorbiti urat despre aceasta femeie care vrea doar binele Costinestiului? Sunteti ofticati ca o femeie poate sa faca ce un barbat nu a reusit si nici nu va reusi fie el Mechenici s-au Jeanu.Are studii ,este frumoasa,desteapta si stie sa deschida usi grele.Va ofticati ca stie ce vrea si ca poate.Lasati barfa despre viata ei personala ca nu intereseaza pe nimeni.Haideti sa miscam Costinestiul care a ramas pe loc de 12 ani !
3
5
Cum doamne iarta-ma se face ca nimeni nu o lauda, insa ea mai are putin si isi ridica singura statuie. Eu o pot lauda doar sexual. Acolo se pricepe
4
1
sa puna afise electorale cu ea goala si eu o votez. ar fi singurul motiv.
1
1
O cordaciune la prmarie! Te ia Dragnea cu Geoana la pula,nu tie rusine jegoaso. Sa o iei pe Lizeta avocat,si pe pestoaica isabela sa ti aduca cativa arabi.
3
0
Daca a zis ca are impicare cu americanii in minerit aurifer, e clar ca umbla cu smecherii si nu imi sinspira incredere . Deci, este un vehicul al intereselor americane sa ne fure auru sub brendul Ema Gavrila, taranca autohtona de-a noastra, din Costinesti . Si mai vrei primarita ? Eu, nu ! Mi s-a spart galeata ta de la campania anterioara .
4
0
Ema n-a supt pe la gruparea PSD de crima organizata Mazare-Constantinescu?
7
0
Ce varsta are domnisoara?
7
0
clanul Mazare lasa in urma, precum un betiv rupt care a facut pe el si se aduna de prin santuri, o intreaga trena de personaje speciale, care mai de cre mai speciale. incepand cu minunatul de la primaria cta si continuand in nenumarate alte exemplare.
15
0
Putoret........
11
0
Nici cu asta, dar nici cu Jianu... PNL nu are candidat, USR pe cine pune?
8
3
Maimuta asta este o profitoare , a supt tot ce putea suge de la gasca lui Mazare, in special de la Alexandru Mazare. Pt ca l-a " sustinut " bine pe Sandel, individa a fost pricopsita cu spatii comerciale, fara licitatie, cu racordarea lor , pe de'a moka., la Radet. Oricine ii verifica trecutul, afla ca acest manechin obosit, a profitat , la modul obraznic si sinistru in acelasi timp, de relatia cu Mazare.
21
0
Nu se lauda ca detine o mina de aur? Si administrarea bungalourilor din Madagascar, cui le lasa? Ca sa fii primar, trebuie sa stai nonstop acolo, ea nu are cum...Ce mai pune la cale clanul mazare ?
21
1
Muye psd muye fagabou
14
5
Nu e buna de nimic
17
0
FUTEA MAZARE FARA BANI
23
1
CINE MAI ESTE SI CURVA ASTA?
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218