REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ema Karter, mărturisiri despre reacția mamei sale, când a aflat din ce face bani

Ema Karter, mărturisiri despre reacția mamei sale, când a aflat din ce face bani

Valentina CAMARA 23 februarie 2023 | 00:00 7588

Ema Karter și-a început o nouă carieră și și-a propus să devină cea mai bună actrița din filmele pentru adulți. Însă, începutul ei în această industrie a fost greu, mai ales atunci când a văzut reacția mamei sale când a aflat din ce face bani.

Ema Karter, marturisiri despre reactia mamei sale, cand a aflat din ce face bani

A fost cunoscută drept Miruna Milu, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu. Acum, însă, lumea internațională o cunoaște după numele Ema Karter și a devenit tot mai văzută în filmele pentru adulți, alături de alți actori celebri, lângă care nu ezită să se pozeze și pe rețelele de socializare. Chiar dacă pare că duce o viață de invidiat, începutul în această carieră a fost mai greu decât ar fi sperat.

Ema Karter a dezvăluit ce reacție a avut mama ei când a aflat că joacă în filme pentru adulți

Ema Karter are o viață ca în filme, dar și un trecut demn de o poveste pe care trebuie să o audă toată lumea. În podcastul ”În oglindă”, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a făcut mărturisiri emoționante, despre care nu a mai vorbit până acum. Cea pe care lumea o cunoștea drept ”Miruna Milu” a pornit pe un drum care îi oferă un trai lipsit de griji, însă și o relație mai dificilă cu cei apropiați.

Înainte să joace în filmele interzise minorilor, fosta rivală a Denisei Despa a practicat videochat și a face bani din OnlyFans. Mama ei a aflat din ce face bani din cauza presei, care a reușit să afle detalii incendiare, pe vremea când femeia credea că Ema Karter lucrează la un call center. Femeia s-a supărat atunci când și-a văzut fiica dezbrăcată.

”Au găsit poze cu mine de la videochat. Mi-au găsit numele de utilizator, au găsit poze cu mine și le-au pus direct în ziarul respectiv. Eram eu, așa m-a văzut mama. Verișoara mea s-a dus cu telefonul și i-a arătat. Eu eram cu o jucărie în mine, dezbrăcată, pe un fotoliu. Mama s-a supărat foarte tare, m-a sunat. Mi-a spus că ea nu m-a crescut așa și că nu am rușine, apoi mi-a închis telefonul.”, a spus Ema Karter, în podcastul ”În oglindă”.

Filmele pentru adulți publice pe OnlyFans o țin departe pe Ema Karter de orice grijă a banilor, deoarece îi aduc un venit la care mulți oameni visează. Până acum, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a primit în conturi zeci de mii de euro în doar o lună de OnlyFans și videochat.

 ”Cel mai mult într-o lună am făcut anul trecut 43.000 de dolari, videochat și OnlyFans. Bani din care nu rămâi cu atât, pentru că îți plătești taxele. Investiția, videograful, fotograful, locația, sunt niște pierderi. Dar, când tragi linie rămâi cu bani.”, a mai spus ea, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si uite asa cu astfel de articole sporeste numarul de curveturi .Bravo fetele cocketele analfabetele cu BMWuri ! Sa va dea Dumnezeu copkii , fete, si sa calce si ele pe urmele lu mami si cand au varsta majoratului sa vezi ce misto este cand o prinzi cu jucaria . Repet, BRAVO FETELE ,,Desteptele lu tata t**e" !
3
0
Meserie grea , dar banoasa! De ce sa te faci inginer , sa stai in fabrica sau pe santier, sa pui oamenii la treaba , sa te certi cu ei, etc, Asa , stai acasa , in pat si ii prostesti pe mosalai sau pe tinerii fara de parale!
4
0
Meserie grea , dar banoasa! De ce sa te faci inginer , sa stai in fabrica sau pe santier, sa pui oamenii la treaba , sa te certi cu ei, etc, Asa , stai acasa , in pat si ii prostesti pe mosalai sau pe tinerii fara de parale!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468