REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ema Uta, o ultimă săgeată la Iulia Sălăgean și s-a retras din scandal

Ema Uta, o ultimă săgeată la Iulia Sălăgean și s-a retras din scandal

Valentina CAMARA 20 ianuarie 2023 | 00:00 2124

După ce și-au aruncat replici dure la un post de televiziune, dar și în mediul online, Ema Uta pare că vrea să se retragă din întregul scandal cu Iulia Sălăgean. Make-up artistul a făcut o serie de dezvăluiri pe Instagram, unde a lăsat să se înțeleagă că fosta soție a lui Alex Bodi nu este la primul atac de acest fel, căci, în trecut, și Bianca Drăgușanu a trecut printr-o situație asemănătoare.

Ema Uta, o ultima sageata la Iulia Salagean si s-a retras din scandal

În urma dezvăluirilor făcute la Antena Stars, Ema Uta și Iulia Sălăgean au continuat să se atace în mediul online, unde au postat mesaje cu subînțeles. Ulterior, pe Instagram, iubita lui Alex Bodi a lăsat să se înțeleagă că se retrage din scandalul cu fosta soție.

Ema Uta, noi replici acide la adresa Iuliei Sălăgean

Ema Uta a mărturisit că se retrage din scandalul cu fosta soție a lui Alex Bodi și că, de curând, a realizat că nu este pentru prima dată când Iulia Sălăgean „iese la atac”.

„Pe bune dacă nu aș vrea să mulțumesc tuturor persoanelor care mi-au dat mesaj pe Instagram și mi-au spus să mă opresc, să deschid ochii, să încetez din a mai răspunde în vreun fel, pentru că balanța nu este în echilibru. Îmi spuneau să mă uit pe Youtube și să fiu atentă la detalii, pentru că situația în care mă aflu sau m-am aflat s-a repetat și înainte cu altcineva identic”, a spus Ema Uta, pe Instagram.

Iubita lui Alex Bodi a făcut referire și la Bianca Drăgușanu, căci nici ea nu a scăpat de replicile acide ale Iuliei Sălăgean. Acest lucru a determinat-o să se retragă din scandal.

„Ca în filme, șocant, adică aceleași replici, aceleași declarații și când am văzut lucrul acesta, am zis că e o chestie...nu este o situație care se întâmplă acum pentru prima dată și se repetă, pentru că sunt niște probleme....Am decis să ies din această situație, să mă retrag, pentru că oricât de mult adevăr aș spune eu, niciodată nu o să ai putere în fața unei situații unde există copil, unde poți manipula cu ușurință”, a continuat iubita lui Alex Bodi, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a retras din scandal ,acum asteapta un fraier cu bani sa o ia de nevasta hehe .reclama la botoxate
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272