REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ema Uta şi Alex Bodi s-au despărţit. Anunţul făcut de blondă

Ema Uta şi Alex Bodi s-au despărţit. Anunţul făcut de blondă

Replica API 16 aprilie 2022 | 00:00 535

Surpriză în showbiz! După ce au făcut paradă cu imagini superbe din Rio de Janeiro şi fix când toată lumea credea că relaţia lor e foarte serioasă, Ema Uta şi Alex Bodi şi-au spus "Adio". Cea care a făcut anunţul a fost chiar blonda, pe pagina sa de Instagram.

Alex Bodi și Ema Uta

Ema Uta şi Alex Bodi au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, care se pare că a ajuns la final. Cei doi sunt împreună de la începutul lui 2022 şi au bifat mai multe vacanţe de lux, cea mai recentă fiind în Brazilia. Lucrurile nu au mers însă, se pare, între milionar şi blondă, care a anunţat pe reţelele sociale că nu este în nicio relaţie în acest moment.

"Pentru a mă scuti de viitoarele posibile "atacuri", presupuneri, strategii din partea prese sau ale altor persoane, declarat public că în acest moment nu sunt într-o relaţie cu cineva", a scris Ema Uta, pe InstaStory.

De altfel, make-up artistul vedetelor şi Alex Bodi nu se mai urmăresc pe site-ul social.

Alex Bodi se bucură de compania fiicei sale, în Mediaş

În acest timp, omul de afaceri pare a se bucura de linişte, în oraşul natal, Mediaş, alături de fiica sa, Selena. El a publicat o imagine în care apare cu cea mică, cu un zâmbet larg pe faţă.

Ema Uta şi Alex Bodi, relaţie presărată cu escapade de lux

Ema Uta şi Alex Bodi s-au cunoscut la un restaurant unde cânta Loredana Groza. Omul de afaceri a fost cel care a remarcat-o pe Ema şi i-a dat imediat mesaj.

„Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a povestit Ema Uta, scrie click.ro.

Blonda şi Bodi au anunţat relaţia printr-o vacanţă de lux în Bahamas, la începutul lui 2022. Au urmat câteva zile la un resort de fiţe din Maldive, iar lucrurile păreau a merge ca pe roate. Deşi la finalul lui martie, au existat suspiciuni că cei doi s-au despărţit, Ema şi Alex au plecat într-o altă vacanţă scumpă, de data asta în Rio de Janeiro, de unde au făcut paradă cu poze de cuplu şi imagini de vis, din locaţii exclusiviste.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar nu puteam dormi la noapte ca o individa schimba pestele
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272