REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Emil Boc, noul președinte al Asociației Municipiilor!

Emil Boc, noul președinte al Asociației Municipiilor!

Replica API 19 decembrie 2020 | 22:54 1415

Emil Boc a fost ales președinte al Asociației Municipiilor din România (AMR) pentru următorii patru ani. Primarii au cerut partidelor parlamentare constituirea cât mai urgentă a Guvernului și aprobarea bugetului de stat până la sfârșitul anului 2020.

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost ales președinte al AMR, în cadrul Adunării generale a asociației, desfășurate miercuri și joi. De asemenea, tot pentru următorii patru ani, a fost ales noul Comitet Director care reunește primari de municipii, acoperind toate zonele geografice ale României și toate grupurile politice reprezentate în AMR.

Comitetul Director cere partidelor parlamentare finalizarea urgentă a negocierilor pentru desemnarea viitorului Guvern.

„Solicităm urgent partidelor parlamentare să finalizeze negocierile politice în vederea constituirii unei viitoare formule guvernamentale, pentru a crea Președintelui României posibilitatea desemnării unui candidat la funcția de prim ministru care să obțină votul de încredere din partea Parlamentului pănă la sfârșitul anului 2020 și, ulterior, Guvernul, cât mai repede cu putință, să propună forului legislativ aprobarea Legii bugetului de stat pentru anul 2021. Pentru a corecta dezechilibrele bugetare și scăderea drastică a veniturilor bugetelor locale în anul 2020, ca urmare a pandemiei pe care o parcurgem, solicităm Guvernului României alocarea de resurse financiare în cadrul viitorului proiect de lege a bugetului de stat, în scopul creșterii valorii veniturilor bugetelor locale peste nivelul anului 2020”, se arată într-un comunicat al AMR.

De asemenea, AMR a cerut ca reprezentanții organizației să fie invitați la discuții pe structura bugetului de stat.

„În contextul neadoptării legii bugetului de stat pentru anul 2021 în termenul legal, solicităm Guvernului României analizarea oportunității adoptării unei ordonanțe de urgență prin care să se scurteze termenele legale prevăzute de lege pentru aprobarea bugetelor locale pentru anul 2021”, se mai arată în comunicat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lindicul principesei,sluga perfecta a matrozului betiv.
5
2
mai citeste si ziarele de cluj si pe urma lauda-l si inca ceva, DNA-ul nu prea a ajuns pe acolo ca e departe!!! altfel am vazut si acolo WC-uri la pret de apartament!!!
5
2
In turceste boc inseamna CACAT adica esti un om de cacat
6
6
a lui Boc a fost ca a facut ce a spus Basexu..Este un om extraordinar si uitativa unde este Clujul... Noua ne-a placut trioul penal si uite cum arata Constanta..
9
4
boc face poc
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108