REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Emil Constantinescu, în vizită la Universitatea "Andrei Şaguna"

Emil Constantinescu, în vizită la Universitatea "Andrei Şaguna"

Replica API 30 ianuarie 2019 | 01:50 912

Președintele Emil Constantinescu a revenit în vizită de lucru la Universitatea “Andrei Șaguna" (UAS), la 14 ani de la lansarea lucrărilor “Adevărul despre România” și “Timpul dărâmării, timpul zidirii”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a preşedintelui Universităţii "Andrei Şaguna", Aurel Papari.

"Au fost discutate proiecte de colaborare ale Fundației Române pentru Democrație cu UAS privind relațiile cu China, țările costiere la Marea Neagră și statele balcanice cu populație aromânească", declară prof. dr. univ. Aurel Papari, pe pagina de Facebook.

Vizita a avut loc duminică, 27 ianuarie 2019.

Precizăm că Emil Constantinescu este preşedintele fondator al Fundaţiei Române pentru Democraţie (FRD), înfiinţată în anul 1992, şi al cărui consiliu onorific este format din preşedinţi ai Academiei Române, rectori ai marilor universităţi din România şi personalităţi de prestigiu, ştiinţifice şi culturale româneşti, consacrate în ţară şi în străinătate.

FRD a jucat un rol esenţial în procesul de democratizare a societăţii, în schimbarea mentalităţilor după căderea regimului comunist, în contrucţia societăţii civile şi a forţelor de opoziţie democratică în perioada post-comunistă, ceea ce a dus, în final, la prima schimbare democratică reală a României, în 1996.

Angajată în prezent în programe finanţate de U.E., fundaţia a derulat în ultimii 20 de ani programe internaţionale împreună cu Fundaţia Robert Schuman (Franţa), National Democratic Institute (NDI-SUA), National Endowment for Democracy (NED-SUA), Fundaţia Hanns Seidel (Germania), Fundaţia Konrad Adenauer (Germania), Georgetown University (SUA).

FRD lucrează, pe bază de voluntariat, împreună cu o echipă multidisciplinară compusă din specialişti în domenii complementare cu expertiză în comunicare, relaţii publice, sociologie, drept, economie, psihologie.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a venit cuza afemeiatul sau efeminatul la bordelul universitar
0
0
...sa-l...tuf!!!!!!!!!!!!
0
0
mai bine se duce in vizita la central sau belu ! sau la jilava , poarta alaba !
0
0
Cam acesta este nivelul, de Saguna!
2
0
Dintre toti presedinti pe care ia avut tara asta dv mati mintit cel mai mult lasai pe nea nicu sau nelu pa ei ii cunosteam Dv.ati promis ca daca veti fi ales il aduceti pe rege dupa ai spus ca nu se poate datorita constitutiei deci vorbiti fara sa ganditi Ca mai si mint oameni se intampla dar dupa ce afla o tara intreaga ar fi mai bine sa stai in banca ta dom.profesor.
4
0
Uitati-va la cum s-a imbracat,naparca milica constantinescu. Nu are costum si cravata!! Asta cere bani de la statul roman la fel ca principesa pwlii de rege margareta.Cam 850.000 de euro pe an ca sa promoveze levantul. Pe acelasi peincipiu sa ceara si EBA cam 850.000 de euro ca sa promoveze machiajul la femei.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212