REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Emily Burghelea a aflat sexul bebelușului! Este însărcinată în 7 luni și vrea să nască în apă

Emily Burghelea a aflat sexul bebelușului! Este însărcinată în 7 luni și vrea să nască în apă

Replica API 20 ianuarie 2021 | 00:00 2689

Fosta asistentă de la „Acces direct”, Emily Burghelea, a dat în urmă cu câteva zile vestea cea mare: este însărcinată! Tânăra în vârstă de 21 de ani a vrut să țină inițial sarcina secretă, ea făcând anunțul când deja era gravidă în șapte luni.

Emily Burghelea

La fel, nu a vrut să afle nici sexul bebelușului până în clipa când acesta va veni pe lume. Însă frumoasa blondină nu s-a putut abține și a mers să afle sexul primului ei copil.

Emily, împreună partenerul ei, Andrei, au făcut marele anunț cu puțin timp în urmă, în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, prin intermediul unei piese muzicale făcute împreună cu Bibanu. „La insistențele părinților și ale prietenilor am aflat sexul copilului, deși noi nu ne-am dorit. Voiam să aflăm atunci, la naștere, cum se făcea pe vremuri. Este fetiță, așa cum și-a dorit tati! O să fie o zăpăcită ca maică-sa. Culmea, eu nu am avut nici o poftă. Mi-aș dori să nasc în apă. Nu știu încă unde se poate face asta. Nu am făcut nici o pregătire. Andrei deja a intrat în panică. Eu fac fotografii cu burtica non stop”, a declarat Emily Burghelea, la Teo Show, scrie click.ro.

Soțul lui Emily a visat că vor avea fetiță

Cei doi s-au hotărât să afle sexul bebelușului la presiunile familiilor lor și după ce Andrei, iubitul lui Emily, a visat fetița. „Am primit presiuni din partea familiei, acum cu o săptămână am fost la doamna doctor și i-am zis să ne spună, pentru că eu deja visasem tot. Că era fetiță și chiar și cum o cheamă. E un nume românesc, oricum”, a declarat Andrei la aceeași emisiune.

foto: arhivă personală

Fosta asistentă TV Emily Burghelea a ținut secret nu doar sarcina, dar și chipul soțului ei, Andrei. Pe Instagramul blondinei, dar și la emisiunile tv, partenerul acesteia apare tot timpul cu ochelari și cu o mască. Chiar și în ziua nunții, în imaginile postate de Emily Burghelea pe rețelele sociale, Andrei apare cu chipul acoperit de o mască colorată. Nunta celor doi a avut loc anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie. Emily Burghelea a fost cerută de soție în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, iar atunci, deși era în stare de șoc, a spus un „DA!” hotărât. Emily si Andrei au petrecut Craciunul la părinții soțului ei, iar vedeta a fost în culmea fericirii, deoarece socrii au primit-o cu bațele deschise. Emily Burghelea, în vârstă de 21 de ani, vine din Constanța și este pasionată de modă, ceea ce a împins-o să își încerce norocul într-un show cu și despre modă, „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Ulterior ea a fost asistenta Mirelei Vaida la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, de unde a demisionat cu mare scandal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum arata la fata futacul
0
0
Ce moda de cacat, se fotografiaza toate curvele dezbracate cand sunt bortoase. Niste vaci incaltate, saraciile dracului.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108