REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Emoții pentru miniștri: Se anunță 'jale la rectificare' pentru anumite portofolii

Emoții pentru miniștri: Se anunță 'jale la rectificare' pentru anumite portofolii

Replica API 1 august 2022 | 19:43 921

„Va fi jale” la unele ministere la rectificarea bugetară, spun surse guvernamentale, calculele de la Executiv fiind însă departe de a se fi finalizat.

O parte din miniștrii care speră să primească fonduri suplimentare „vor avea o mare supriză la rectificare” pentru că se vor confrunta cu o reducere a alocărilor bugetare, potrivit surselor citate, scrie stiripesurse.ro.

„Va fi jale la unele ministere”, au adăugat sursele guvernamentale.

Analiza execuției bugetare și calculele pentru rectificarea bugetară le face, teoretic, Ministerul Finanțelor, însă deciziile politice legate de împărțirea fondurilor și prioritizarea cheltuielilor se iau în ședințele coaliției de guvernare.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat recent că o decizie finală privind rectificarea âva fi luată până la jumătatea lunii august, subliniind că sumele se vor distrubui în funcție de execuţia bugetară în prima jumătate a anului şi în funcție de modul în care s-au desfăşurat investiţiile.

Se va ține cont, la împărțirea fondurilor, de încă un indicator: reducerea cheltuielilor cu 10% la bunuri şi servicii, decizie asumată de coaliția de guvernare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca o tin tot asa, la alegeri nu mai vad voturi, mariti pensiile si alocatiile, ca tineretul pleaca din tara, nu mai au ce face aici
1
0
e prea multi care taye frunze la caini, avem mai multi parla mentari ca in usa, hotie pe fata,si nesimtire,salarii uriase, merita. pusi la munca la ocna, rusine pnl, si psd cea mai p*****a guvernare. la copii nu mariti alocatiile, si la bolnavi ,alocatiile de masa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468