REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Enervat că Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai, iubitul blondei a ieșit cu ce avea mai bun pe el

Enervat că Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai, iubitul blondei a ieșit cu ce avea mai bun pe el

Replica API 1 martie 2022 | 09:25 862

Plecarea Biancăi Drăgușanu în Dubai avea să-l enerveze la culme pe Gabi Bădălău. Iar fiul ex-ministrului Economiei avea să i-o întoarcă! A dat o „raită” în Herăstrău, cu tot ce avea mai bun în dressing și cu „spatele” asigurat de Florin Belu zis ”Ureche”.

Prima oprire – Șoseaua Nordului, „La Brasserie” – Gabi Bădălău intră în restaurant alături de milionarul Florin Belu, se așază la masă, comandă ceva de băut, iar apoi își aprinde un trabuc. Pufăie ca o locomotivă! E ceva ce-l irită și nu, nu e vreo discuție pe care o are cu ”Ureche”!

Bianca Drăgușanu „bifase”, din nou, o plecare pe tărâmul milionarilor, iar pe Bădălău îl înfuriase acest lucru. Iritat de gestul iubitei sale, fiul ex-ministrului Economiei decide să iasă cu băieții.

”Aruncă” pe el o geacă din piele de piton de câteva mii de euro pe care, sursele noastre ne-au dezvăluit că ar fi cumpărat-o de la magazinul Biancăi, unde i s-ar fi aplicat și o reducere considerabilă. Iar pentru a întregi outfit-ul, Bădălău adaugă și un ceas. Nu orice fel de ceas, ci un Audemars Piguet, din aur, în valoare de mai multe zeci de euro!

Distracția avea să se termine puțin peste ora 21.30, datorită intervenției oamenilor legii, iar Gabi Bădălău cu Florin Belu se văd nevoiți să se reorienteze. Aleg „Lido’s Brasserie”, unde petrec puțin timp, dar tot fără vreo prezență feminină. Semn că oricât de supărat ar fi fost pe iubita lui, n-a călcat strâmb.

Nici nr fi avut cum, una dintre prietenele bune ale Biancăi Drăgușanu se afla în aceeași locație! În plus, „îmbufnarea” avea să-i treacă rapid, peste doar câteva ore, căci iubita lui avea să se întoarcă în țară, iar el să o aștepte, romantic, pe aeroport, potrivit cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272