REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Enervat de haosul de la City Mall, un bărbat s-a apucat să dirijeze traficul. Video

Enervat de haosul de la City Mall, un bărbat s-a apucat să dirijeze traficul. Video

Valentina CAMARA, M.P. 26 aprilie 2023 | 15:55 4517

Din 22 aprilie s-a oprit total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja. Cum era de așteptat, s-a creat un adevărat haos în zonă, motiv pentru care un șofer s-a gândit să dirijeze circulația. Și pare că o face destul de bine.

Enervat de haosul de la City Mall, un barbat s-a apucat sa dirijeze traficul. Video

Deși, traficul rutier va fi dirijat de către lucrătorii din cadrul Poliției Constanța, în zona City Mall este un adevărat haos. Semaforizarea nu funcționează de câteva zile, iar această situație va persista. Sătul de haosul creat în zonă, un cetățean s-a gândit să-i ia locul polițistului de la Rutieră. S-a proptit în mijlocul intersecției și a început să dirijeze traficul.

Ce spune IPJ Constanța:

,,În urma unor imagini apărute în spațiul public, la data de 26 aprilie a.c., Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În municipiul Constanța, la intersecția dintre bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Soveja se desfășoară lucrări de reconfigurare a trecerilor pietonale și a semafoarelor. În acest context, circulația în zonă este dirijată de către polițiști sau polițiști locali, iar, în lipsa acestora, se desfășoară pe baza indicatoarelor rutiere. În momentul de față, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate.

Polițiștii le recomandă cetățenilor să nu realizeze activități de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La comentarii unii sânt in penele unde se ling șosetele la partid În instituții de stat sau privat găsești aceeași lingăi de genul șeful ăla a tras două bășini ăla manacă mici ăla nu face nimic Doar el linge șosete are treabă sifonează Peste tot sifonarii vor so ducă bine in meseria de lingău
1
0
puneti poza lui chitac in intersectie, sa stie oamenii pe cine realeg(asa p****i ne cred). e atac la chitac si lupu!
0
0
Mai usor tata ca i-ai inghitit-o toata lui chit chit. Macar te plateste bine ?
3
0
ca, ca, ca- urile sunt intentionate,
0
0
nea Ioane n-as vrea sa te jignesc dar sigur esti lovit la cap. Ia-l acasa la tine amiral poate iti face ordine tie in gospodarie. dupa ce a facut c***t intersectia aia cu borduri si bretele de sens , semafoare peste semafoare, separatii de sens si etc. de nu mai avea loc sa treaca o salvare cu urgenta ( pe banii constantenilor), acum sparge tot si modifica intersectia. ce cretini idioti ne pot conduce si apare nea Ioan sa nezica ca chitac face treaba ?????? esti dus nene
3
0
Suntem prea comozi. Avem un primar care face treaba si tot nu ne convine. Cand era Fagadau primar faceam scandal ca de ce nu face nimic pt oras? Chitac e omul pe care-l asteptam ani de zile. E greu la inceput, dar va fi bine pt toti.
3
15
Lucrarile care se desfasoară ,de inlocuire a conductelor vor fi de mare utilitate pe viitor.Nici un Primar ,pana la dl .Chitac nu a facut nimic in acest sens în ultimii 35 de ani .Daca nu se luau masuri exista riscul sa stati in frig nu o saptamana -două ci ani la rând si din loc in loc sa aveti numai fântani artezienele din cauza uzurii avansate a conductelor. Noi cei de acum trebuie sa avem răbdare .Alta e problema ,aglomeratia din trafic pentru ca oamenii sunt inconstienti au devenit comozi nesimtiti ,o masina o conduc si trei stau in parcare ..Conduce la unii până si strabunica masina iar cu orientarea după semnele de circulatie stau cam p***t ..etc despre ce vorbim
6
8
Cand spun eu ca bașinoșii de milițieni stau la birou. Dupa razboi multi caschetari se arata ca sa amendeze pe dirijorul de ocazie.
15
1
Stam toti ascunsi in spatele tastaturii, resemnati si dam din gura p-aici sau pe FB. FRATILOR!!! NU SE MAI POATE ASA!! Haideti sa iesim in strada, sa protestam la Primarie, sa nu mai platim taxe haideti sa facem ceva!!! Bou asta de primar cand a venit a gasit un oras cat de cat civilizat si ne-a nenorocit pe toti. Arata ca un sat fara caini! Afara din case si treceti in capul lor! Asa cum marsaluiam cu ani in urma prin oras impotriva Guvernului.
14
2
Va place de hsosul cu care ne confruntam ..Totul e intors cu curu-n sus ....prostii se dau destepti ,oamenii pe care i-ai ajutat nu te mai cunosc ,profesorii dirijeaza traficul în invatământ fara respect ,gandindu-se doar la buzunarul lor de parcă pe meditatii statul le aplica taxe si impozite cum ne aplica noua salariatilor ,vacanta trei luni ,tichete de vacanta pe care altii nu le visează si tot cer ....s-au dat legi nu se aplica si multe alte lucruri ..in exemplul de față .politia nu-i dar dirijeaza traficul un participant la trafic ...
5
2
Ca orice cetățean exasperat de incompetenta, și-a luat soarta in propriile mâini. Chitacule știi ce zic?
21
0
Tot ce se face in jegul asta de oras de catre autoritati este impotriva omului de rand!
25
0
Pt ce dosar penal ma boule? Risca doar sa fie calcat de autobuz
22
0
Asta e tot ce pot spune militienii?In Constanta nu exista militie sau militie locala.Sunt numai niste nemernici platiti cu bani frumosi din banii tuduror.Primare tu ce p***a lu ma-ta faci?
37
1
Politia rutiera sau locala unde e? Sunt ocupati cu contraventiile?
31
2
@IVAN Iti dam la mooie
8
5
de-abia le-au venit bmw-urile. Au si ei nevoie de timp sa se bucure de ele. Oricum in Constanta se circula cu 30kmh, nu e niciun pericol.
39
1
Pai nu trebuia sa fie vreun tablagiu acolo, sa dea din maini ?
32
1
Ce ma, voi stit ce greu 3 sa fii militian, sa ai grade, sa fii zdreanta, auzi, pai noi stam la panda, la o spaguta, noi stam acolo, ce dreacu, vedetiva de treaba
25
4
Unde este politia locala ?? Nu le convine sa stea in intersectie . . .
39
2
Si politia pulii unde e? Asta risca dosar penal.
37
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367