REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

EPIDEMIE. Numărul bolnavilor răpuși de GRIPĂ, în creștere alarmantă! Încă un mort la Constanța!

EPIDEMIE. Numărul bolnavilor răpuși de GRIPĂ, în creștere alarmantă! Încă un mort la Constanța!

Replica API 11 februarie 2019 | 23:15 473

Numărul bolnavilor care decedează și în cazul cărora este confirmată prezența virusului gripal crește de la o zi la alta.

Sâmbătă, 9 februarie a.c., la nivelul țării, numărul total al deceselor în cazul cărora a fost confirmat virusul gripal a ajuns la 98, arată statisticile realizate de Centrul Național de Boli Transmisibile.

De asemenea, numărul este în creștere și la nivelul județului Constanța, sâmbătă, 9 februarie a.c., fiind confirmată prezența virusului gripal la al șaptelea pacient care și-a pierdut viața. Este vorba despre o femeie de 74 de ani, din județul Constanța. Specialiștii au confirmat virusul gripal tip A, nesubtitrat. Femeia avea și alte probleme medicale și nu se cunoaște dacă s-a vaccinat antigripal sau nu. Aceasta a decedat pe 7 februarie a.c..

F.B.

Citește și: GRIPA a mai luat o viață, la Constanța!

Încă doi bolnavi RĂPUȘI de GRIPĂ la Constanța!

EPIDEMIE. Toate dozele de vaccin antigripal trimise la Constanța de la Ministerul Sănătății au fost folosite!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce va mai mira in cta.doar avem un meneger pus cu mina de catre PSD.capacitatile acestuia sint zero.intrebati medici de acolo
2
1
Medicii au inregistrat un nou deces cauzat de virusul gripal, fiind vorba de o femeie de 73 de ani din judetul Prahova, care suferea si de alte boli si despre care nu se stie daca fusese sau nu vaccinata, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica Femeia de 73 de ani, din judetul Prahova, a fost confirmata cu virus gripal tip A H1pdm09 si suferea si de alte boli. Medicii nu stiu daca se vaccinase sau nu antigripal. Decesul a fost inregistrat sambata, 9 februarie. Numarul total al deceselor provocate de virusul gripal ajunge astfel la 99
2
0
Esti mai prost ca noaptea! Oare ma-ta stie ce retard mintal a fatat?!
2
0
virus gripal tip A nesubtipat si nu subtitrat.
4
0
gripa asta loveste orasul pt prima data in istorie,ne a luat pe nepragatite la microunde...ati inventat un virus nou?si faceti teste pe constanta ca de acolo e
9
2
Uite asa baga romanii frica in daci ca sa se vaccineze cu prafurile lor poate poate cuceresc dacia si le ramane lor si neamurilor lor de barbari nenorocici. Traim in zodia fericita a terori. Jos terorismul.
8
7
boule este exact invers ,doar 98 au apucat sa fie testati restul cateva zeci de mii de decedati, nu au mai apucat sa fie testati impotriva virusurilor de tip A,B,C
6
6
Ia pwla fane !!!
4
8
Cancerul omoara zilnic 140 de romani si pentru asta vad ca nu va alarmati asa de tare!!! Dar veniti si mancati rahat cu epidemia de gripa!! Asta ca sa nu mai zic ca din cele 98 de decese cauzate de gripa doar 10 sau 12 sunt strict cauzate de gripa restul fiind coroborate si cu alte afectiuni!!!Nu mai mancati cacat domnilor jurnalisti de pretutindeni si nu mai indobitociti lumea!!!!
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920