REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Episod rușinos în casa Oanei Roman. Menajera i-a găsit jucăriile sexuale în timp ce făcea curat

Episod rușinos în casa Oanei Roman. Menajera i-a găsit jucăriile sexuale în timp ce făcea curat

A.F. 5 septembrie 2023 | 00:00 837

Oana Roman este una dintre vedetele din showbiz care promovează intens etica și bunele maniere și, în același timp, nu ezită să își exprime părerea cu privire la diferite personaje din showbiz care, în opinia sa, nu constituie exemple de urmat. Cu toate acestea, iată că nimeni nu este perfect și toți avem secrete sau am trecut prin experiențe mai „picante”, iar acest lucru n-o exclude nici pe vedetă! Iată că menajera i-a găsit la un moment dat...jucăriile sexuale. Vedeta a descris cum s-a petrecut episodul rușinos.

Episod rusinos in casa Oanei Roman. Menajera i-a gasit jucariile sexuale in timp ce facea curatOana Roman

Menajera i-a găsit jucăriile sexuale 

Oana Roman mereu a afișat prezență serioasă și un caracter cultivat, școlită fiind la Sorbona. Totuși, înainte de toate suntem oameni și fiecare am experimentat și situații inconfortabile care nu ne-au pus într-o lumină prea bună. Este și cazul Oanei Roman care în urmă cu câțiva ani povestea fără perdea într-o emisiune televizată faptul că persoana care o ajuta cu menajul în casă, a rămas stupefiată atunci când i-a găsit...colecția de jucării sexuale. A lămurit însă de unde proveneau acele obiecte.

„Acum vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară şi făcea o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet şi primeau un cadou, ceva scump. Se mai aflau şi cadouri de la sex-shop. Eu am câştigat, în 90% din cazuri, numai obiecte din acestea. Le puneam deoparte şi persoana care îmi făcea curat a găsit vreo 10 jucării, era şocată.”, spunea Oana Roman.

Oana Roman devine profesoară

Acest episod avea loc în urmă cu mult timp, dar iată că din această toamnă Oana Roman devine profesoară! Și nu oriunde, ci la o școală privată din nordul Capitalei, acolo unde a înscris-o și pe micuța Isa.

„Am mutat-o la o școală privată, care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extra curriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită.”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nesatula dupa puula purcica .initial am crezut ca a mai slabit dar se pare ca nu . Nu ne mai intocxicati cu dildourile individei .
2
0
jidanca nu are cu ce sa iasa in evidenta. Mwie cu jucarii !!!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468