REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Erdoğan a semnat: românii pot vizita Turcia doar cu buletinul

Erdoğan a semnat: românii pot vizita Turcia doar cu buletinul

Virgil STOIAN 21 mai 2024 | 11:43 3798

Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan a semnat decretul prin care românii vor putea merge în Turcia doar pe baza buletinului, fără viză. Decretul semnat de liderul de la Ankara a fost deja publicat în Monitorul Oficial turc și apare în contextul în care premierul Marcel Ciolacu efectuează o vizită de lucru în Turcia fix în aceste zile.

Erdogan a semnat: romanii pot vizita Turcia doar cu buletinulRecep Erdogan

Decretul prezidențial este acum în vigoare. Decretul prevede: „Cetăţenilor români care deţin o carte naţională de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile lor turistice şi tranzitul către Turcia cu o şedere de maximum 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii. și protecție internațională.”

Întâlnire Erdogan-Ciolacu

Președintele Erdogan îl va întâmpina oficial pe premierul Ciolacu cu o ceremonie la Complexul Prezidențial. Prima reuniune a Consiliului de Cooperare Strategică la Nivel Înalt România-Turcia va urma întâlnirilor bilaterale și interdelegații. Ulterior, cei doi lideri vor participa la o ceremonie de semnare a acordurilor și vor susține o conferință de presă comună.

Alături de şeful Executivului, vor participa viceprim-ministrul Marian Neacşu, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, ministrul Educaţiei, Ligia Deca, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării rurale, Florin Barbu, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, ministrul Muncii şi Solidarităţii sociale, Simona Oprescu, preşedintele ANSVSA, Alexandru Bociu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sincer, nu mai e treaba in Turcia. Preturi ca in Romania. Daca pana acum 2 ani era bine, acum preturile au luat-o razna. Daca mai pui si coziile de la vamii, iti cam trece de plimbare.
3
1
Sunt toți într-un avion?
0
0
Mare realizare marcă ciuli înainte de alegeri De inflația și deficitul bugetar făcute cu măestrie de patiser nu ne spune nimic
22
3
Cica tara de lumea a treia. GDP de un trilion, Romania de 300 miliarde. :)). Sa nu mai vb ca are una dintre cele mai puternice armate ale lumii. Ai fost vreodata pe aeroporturile lor ? Sau in centrele urbane mari ? Daca turcaletii sunt lumea a 3, apai romanii sunt direct din Africa in cazu asta..
38
4
asemenea succes diplomatic pentru o tara UE, mai rar. sa fii bucuros ca te primeste o tara de lumea a treia cu buletinul... e si asta o realizare demna de poporul roman. vai de capul vostru de loseri, sparanghelisti, capsunari si bantante sugatoare de mosi paraplegici.
6
33
r*mânii vor merge pe litoralul turcesc mai ieftin Statiunile din Romania cu preturi de Monaco vor număra pescărușii Poate le vine mintea și vor mai scădea preturile altfel spre faliment
41
0
Vai de care realizare, mi-as db in PSD si in Turcia
8
15
bravo Ciolacule, n-ai tuns berbecuti cu Omar Hayssam degeaba
28
5
mergem la haur, haine, suberec
24
2
mulzumim Sultane! Schengen siktir
35
6
mare veste, parca ar fi un avantaj, ori ca intri cu pasaportul ori ca intri cu buletinul, dar au facut asta pentru a mari fluxul de turisti care se duc vara acolo, asta insemnand si mai putini turisti aici, sa mai ia si autoritatile de aici masuri ca nu-i mai puteti tine legati aici cu tichete de vacanta
18
14
Cea mai buna veste!
27
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436