REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Eroii din serialul „Maddie şi David“ au avut o aventură toridă, dar au ajuns să se urască aprig

Eroii din serialul „Maddie şi David“ au avut o aventură toridă, dar au ajuns să se urască aprig

Replica API 5 mai 2021 | 14:33 1320

Serialul de succes din anii '80 i-a adus în prim-plan pe Cybill Shepherd şi pe Bruce Willis care, la vremea aceea, încă nu cunoscuse celebritatea vreunui blockbuster. Cybill a povestit că a fost irezistibil atrasă de el, dar lucrurile au degenerat, astfel că au sfârşit prin a se urî vreme de 30 de ani, scrie okmagazine.ro.

Cybill Shepherd şi Bruce Willis

Foto: Profimedia

Când s-a lansat serialul "Maddie şi David", toată lumea îşi dorea ca cele două personaje să formeze un cuplu în viaţa reală. Şi aşa s-a şi întâmplat... pentru foarte puţină vreme. Cybill a povestit într-un interviu că la audiţii, a dat probe cu alţi 17 actori pentru rolul lui David Addison înaintea lui Bruce Willis. "Nu am simţit nicio scânteie cu ei", a mărturisit actriţa. "Dar cu Bruce, temperatura în cameră a explodat. Cel puţin pentru mine", a spus Cybill, dând de înţeles că atracţia a fost mai mare din partea ei. Completarea poveştii vine din partea lui Curtis Armstrong, care a ajucat în serial şi a lansat o carte, "Revenge of The Nerd", în care a dezvăluit lucruri din culisele serialului. "Bruce mi s-a confesat că a existat o chestie dezastruoasă, prost gândită de la început, între el şi Cybill, la începutul filmărilor", a scris el în carte. "Nu a intrat în detalii explicite, dar mi-a dat de înţeles că aceea a fost o greşeală de evitat în carieră". Astfel, dezvăluirea lui arată acea felie de culise care a făcut ca lucrurile să degenereze - Cybill era foarte atrasă de el şi şi-a dorit o relaţie, dar Bruce nu a răspuns pe măsura aşteptărilor ei şi după aventura de început nu şi-a dorit să continue legătura, preferând să rămână colegi. O alegere care i-a călcat în picioare orgoliul lui Cybill, cunoscută ca având aere de divă. Poveştile despre comportamentul ei la filmări în acest sens sunt numeroase.

Faptul că partenerul ei din "Maddie şi David" a fost ales în funcţie de preferinţele ei lasă de la început de înţeles care era pe-atunci statutul ei. Cybill era vedeta - diva supremă a platourilor de filmări. "Dacă cineva o refuza cu ceva, era zburat", spune Armstrong. Iar Bruce, de fapt, chiar asta a făcut. După sezonul doi al serialului, Cybill a ameninţat că părăseşte producţia dacă însuşi creatorul serialului Glenn Caron nu pleca. Şi a obţinut ceea ce-şi dorea: Glenn a plecat. În vremea aceasta, Bruce era actorul simpatic şi dezordonat care tocmai se lansa. Armstrong îşi aminteşte că petrecea mult pe atunci şi venea la filmări şifonat şi cu părul vâlvoi după câte-o noapte nebună. Cybill a fost incitată de impertinenţa lui, dar a crezut că îl va îngenunchea. S-a întâmplat, însă, opusul. Nu doar că Bruce nu şi-a dorit o relaţie oficială cu ea - dar aşa haotic cum părea pe-atunci, ţintea mult mai sus. La doi ani de la începutul filmărilor, Willis a cunoscut-o pe Demi Moore, cu care a alcătuit unul dintre cele mai puternice cuplulri de la Hollywood. Iar după un an, în 1988 s-a lansat primul "Greu de ucis", iar faima lui Bruce a ajuns la cote uriaşe, lăsând-o mult în urmă pe Cybill. "Da, Bruce şi Cybill s-au urât aprig", scrie Armstrong. Şi putem înţelege de ce. Mai ales din partea ei. Războiul dintre ei s-a simţit din plin pe platourile de filmare. Cei din echipă trebuiau să măsoare distanţa dintre uşile rulotelor lor şi intrarea pe platou: dacă unul dintre ei trebuia să facă un pas în plus faţă celălalt, ieşea scandal!

Interesant este că în acelaşi an 1987 în care Bruce s-a şi căsătorit cu Demi Moore, Cybill a rămas însărcinată cu gemeni şi s-a căsătorit şi ea cu tatăl copiilor, Bruce Oppenheim. Sarcina ei a schimbat, însă, programul filmărilor, iar asta l-a scos din sărite pe Bruce. "Atât de tare se urau, încât atunci când au fost nevoiţi să filmeze o scenă mai fierbinte între ei, s-au enervat foarte tare, iar Cybill a aruncat cu o servietă în uşa decorului de s-a zguduit tot platoul", şi-a amintit Armstrong. Lucruriile au degenerat într-atât încât la patru ani de la debutul show-ului, când au filmat ultimul sezon, nici nu se mai priveau în pauzele de filmări. Chiar şi filmările erau gândite din anumite unghiuri, ca să pară că se privesc unul pe altul, deşi nu făceau asta. "Nu se puteau privi în ochi", spune Armstrong. Replica lui Cybill, care a fost prezentă în 2018 la roast-ul lui Bruce prezentat de Comedy Central e revelatoare în acest sens: "Ştiu că eu şi Bruce nu am mai vorbit de 30 de ani. Dar între noi va fi mereu ceva mult mai important: reziduuri".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367