REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Escrocii care vindeau iluzii, în Piața Tomis 3, și-au luat tălpășița și caută noi victime?! Video

Escrocii care vindeau iluzii, în Piața Tomis 3, și-au luat tălpășița și caută noi victime?! Video

Georgiana BOGLEA 28 mai 2024 | 00:00 3557

I-auzi! Țeparii care aveau sediul în zona Tomis 3 și care promiteau naivilor că-i vor face vedete, contra sumei de 200 de lei, și-au luat tălpășița! Au dispărut din zona de acțiune, de pe bd. Tomis. Luni, 27 mai, niciun așa-zis reprezentat al „firmei” nu mai era la sediul închiriat vizavi de Alfa Beta. O vecină ne-a transmis că „vineri au fost, dar azi probabil și-au luat liber”.

Escrocii care vindeau iluzii, in Piata Tomis 3, si-au luat talpasita si cauta noi victime?! Video în locație nu mai este nimeni

Indivizii care, sub pretextul unei cariere în industria de publicitate, adică să prezinte pentru brandurile celebre, îi conduceau pe creduli pentru o discuție la sediul așa-zisei agenții de casting din Tomis 3 și-au făcut bagajele și au eliberat clădirea în care-și păcăleau victimele. De fapt, era un birou, închiriat în zona Pieței din Tomis 3, în interiorul galeriilor comerciale, la etajul 1, vizavi de Alfa Beta. Acolo, cei racolați erau convinși să semneze un contract, în contul unor fotografii și a sumei de 200 de lei, urmând să fie sunați pentru a merge la prezentări. Mulți oameni, mai naivi, în căutarea celebrității au căzut în plasa acestor oameni care, între timp, au devenit faimoși pentru faptul că cereau bani, după care nu mai dădeau nici un semn.

Escrocii care vindeau iluzii, in Piata Tomis 3, si-au luat talpasita si cauta noi victime?! Video

Sediul „firmei“ nu era foarte vizibil, nu avea nicio reclamă expusă care să o facă mai ușor de recunoscut, ba chiar și în interiorul clădirii aceștia erau ascunși după niște paravane.

După ce Replica a demascat ingineriile escrocilor, aceștia și-au făcut bagajele și au dispărut. Luni, 27 mai, nu au fost de găsit în biroul închiriat vizavi de Alfa Beta. „Vineri au fost, probabil azi și-au luat liber”, ne-a transmis o vecină. S-or fi speriat de publicitatea făcută sau le-a fost teamă să nu fie vizitați de oamenii legii?! Își vor deschide un nou sediu și ne vom mai lovi de ei pe stradă, în căutare de noi victime? Rămâne de văzut!

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu va bage pola`n gat proprietarul spatiului ca ati filmat acolo ?! copii fara viitor . faceti jurnalism si voi
0
2
Azi era acolo o grassa si nu ducea lipsa de naivi. Multi, dar prostti.
4
0
Azi era acolo o g***a si nu ducea lipsa de naivi. Multi, dar prostti.
3
0
Ce aveti cu ei. si soacra-mea vea sa fie vedeta. Acum ii cauta peste tot.
7
0
Se muta pe Litoral.
5
0
Inca mai exista p****i care pun botul la așa ceva? Cat de idiot sa fii...Își merită soarta astia
13
0
L-ati facturat si pe smeu gsm pentru reclama?
14
1
e veche schema, si-n urma cu multi ani am vazut in Mamaia la Perla, tot dintr-astia care inselau cu aceeasi promisiune, credeti ca politia nu vede? macar in urma sesizarilor din presa sa se autosesizeze si sa nu se mai scuze poitia ca nu i-a prins in fapt, inselatoria are incadrare penala
20
0
Prostia si plăcerea se plătesc.Culmea ii ca spatiul a fost închiriat de la un alt k*t.Da al cu alfa beta.Frunzariti rafturile de acolo si vedeti cite produse sint expirate.Vedeti si de ce mulți din angajați i si dau demisiile.Ma gîndesc că de prea mult bine,de prea mari salarii,de pre putina munca.Asa is m*******i i si Maniinca de sub ur. Nu mai vb de restu.
14
1
Pot fi găsiți și trimiși la pușcărie pentru înșelăciune.
18
3
A apărut și Mirabels
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436