REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Escrocul Hristea face noi victime la Constanţa: „Am rămas fără combustibil şi trebuie să ajung la Bucureşti!”

Escrocul Hristea face noi victime la Constanţa: „Am rămas fără combustibil şi trebuie să ajung la Bucureşti!”

Replica API 23 decembrie 2014 | 00:02 2397

“Veteran” în urbea de la malul mării

“Veteran” în urbea de la malul mării

După ce un tânăr din Tulcea, Cristi P., a relatat cum a fost păcălit în parcarea de la Maritimo de către un individ ce se recomandă a fi Florin Teodor Hristea, iată că o altă persoană a trecut prin aceeaşi situaţie în urmă cu câteva zile. Mai exact, escrocul susţine că este din Bucureşti şi că a rămas fără combustibil, motiv pentru care cere bani. Are şi o femeie în maşină pentru a fi cât mai credibil şi chiar îşi lasă cartea de identitate fotografiată, de unde suspiciunea că ar fi falsă. Prin urmare, mare atenţie, constănţeni!

“Am fost să ne facem câteva cumpărături din Kaufland.Toate bune şi frumoase, până dăm să ieşim în parcare. Aproape de maşină noastră opreşte un Logan albastru închis cu număr de Ilfov. La volan era acest individ din poză, iar în dreapta lui era o ţipă brunetă. Păreau oameni de bună credinţă, n-ai fi zis nici o clipă că sunt tâlhari. Băiatul, cu o jale mare în glas, ne-a rugat să-l împrumutăm cu nişte bani pentru a pune nişte motorină să ajungă la Bucureşti. Aproape plângea şi făcea promisiuni că ni-i returnează şi, dacă vrem, ne lasă un casetofon sau orice altceva drept garanţie, că e om de cuvânt şi suntem şoferi şi asta ni se poate întâmplă şi nouă.Vroiau să ajungă cumva acasă şi nu mai aveau bani. I-am dat 100 de lei. Am apucat să-i facem poză la buletin, însă asta nu ne aduce banii înapoi. Astăzi am răscolit puţin internetul şi stupoare. Băiatul are experienţă în domeniu şi îşi mută cuibul în diverse oraşe pe la benzinării şi prin parcări gen supermarket. Nu va lăsaţi impresionaţi (ca noi) şi nu staţi prea mult la discuţii”, a relatat şi Corina G., care a rămas fără bani în urmă cu câteva seri. Totodată, reamintim că acelaşi individ a dat “lovitura” şi la Maritimo, pe 15 decembrie, când s-a ales cu 150 de lei. În plus, oamenii susţin că l-au mai văzut pe cel ce s-a recomandat drept Florin Teodor Hristea şi pe A2, acolo unde aplica aceeaşi stratagemă, dar şi în zonele mai multor benzinării din municipiul Constanţa. „Tipul face scamatoria asta de 4 ani, înainte o făcea cu o Dacie 1310 albă, la Dobrogea, cu aceeaşi placă stricată şi chipurile şi tatăl lui în maşină şi agăţa de la fiecare cate 20 de lei”, a spus un alt bărbat. „Individul mai umblă şi cu o Nubira verde tot cu numere de Ilfov”, a mai adăugat o persoană. Prin urmare, mare atenţie, constănţeni!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am restituit toti banii, nu mai scrieti de mine asa ceva
1
0
Acest Hristea s-a reprofilat. Incearca sa agate diferite persoane care au diferite bunuri pe olx In cazul meu un ford transit 2017 Se da angajat la o mare companie..si trimite el o firma de achizitii pt a ridica bunul. Si cere contul paypal sa puna el banii O intreaga poveste.. Totul se intampla pe whatssapp. Dupa prefix parea Canada Cand i-am trimis poza de buletin postata ca si excroc..a inchis instantaneu..
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920