REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

EŞEC LA REFERENDUM: NU ESTE CVORUM

EŞEC LA REFERENDUM: NU ESTE CVORUM

Replica API 7 octombrie 2018 | 00:13 534

Biroul Electoral Central a anunțat duminică prezența la vot pentru ora 19.00, în a doua zi de referendum pentru familie, aceasta fiind de 18.87%. Pentru a fi validat acest referendum, este nevoie de o prezență de 30%. Lucru care nu se va întâmpla, după cum arată cifrele.

Este evident eşecul acestui referendum, iar principalul vinovat pare a fi organizatorul referendumului, care pare să fi făcut tot posibilul ca oamenii să nu înţeleagă ce înseamnă acest referedum!

Pe de altă parte, acest referendum era, oricum, pe lângă politica Uniunii Europene, din care facem parte: UE susţine drepturi egale pentru toată lumea, inclusiv pentru minorităţi: "În temeiul art.8 coroborat cu art.14 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale, astfel cum a fost interpretat în jurisprudența CEDO, pentru obținerea reunificării familiale, discriminarea dintre cupluri necăsătorite de același sex și cupluri necăsătorite de sex diferit, bazată doar pe orientarea sexuală, constituie o discriminare INTERZISĂ potrivit Convenției".

Biroul Electoral Central a anunțat duminică prezența la vot pentru ora 21.00, la închiderea secţiilor de vot pentru referendumu, aceasta fiind de 20,41%.

Din totalul de 18.278.496 de alegători înscriși pe liste permanente, în cele două zile, au votat 3.731.704, reprezentând 20,41% din totalul de alegători.

În Diaspora și-au exercitat dreptul la vot 121.118 persoane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aveti oameni capabili buni doar la ciordit gen, bratianu , zaharia pitu aveti toate sansele sa luati max 9 % la urmatoarele alegeri
1
1
Capcana marca psd alde jos cu psd
5
4
Ce smardoi si plini de ei se dadeau mizriile de oameni care reprezentau cacatul de initiativa populara. Doua panarame care in seara asta erau foarte triste si mahnite. Cand dadeau afara presa ostila din sala nimeni nu mai era ca ei.
6
2
De mult observ comentariile tale idioate. Du-te si te culca. Romanilor, mi-ati confirmat asteptarile, din pacate. Puteati fi un neam unit, puternic, ca ungurii, cehii, austriecii si altii care au votat masiv profamilie. Ati ramas doar un popor tiganizat cu doar o cincime cu principii normale , restul votati ce va spun televiziunile straine. Si mi se rupe de politica UE , neobolsevica. Chiar cred ca ar fi bine sa iesim din UE, daca s-ar putea.
14
4
Referendum inutil facut doar din dorinta unui handicapat - dracnea - pentru a-si legitima hotiile. Handaicapatii au mers la vot in tara asta. Deci inca situatia mai poate fi pozitiva, am crezut ca sunt mult mai multi handicapati ... 20 la suta e inimaginabil pentru tara asta lenesa, corupta si plina de prosti.
13
10
a fost referendum? despre ce e vorba?
8
5
Nu se putea face nimic. Multi au crezut ca popii fac ceva.Ce sa faca popii cand deja ei sunt pacaliti.Habar nu au popii ca unele cupluri la casatoria religioasa care pare normala este de fapt un paravan.Adica mirele e homo si mireasa lesbi.In public sunt cei mai iar acasa fiecare cu a lui. Asa ca puteti face cate referendumuri vreti, validate,nevalidate, astia tot fac ce vor ei.
6
3
Oricum nu am inteles ce trebuia votat ...
6
2
sunt in serviciile secrete!!! trebuiau sa faca aceasta campanie masiva impotriva Referendumului!!! moarte zdrentelor care au lucrat sau lucreaza afara, care nu platesc un chir de ban pt taxe si impozite, dar acum s-au trzit cu spume la gura si scuipa in stanga si dreapta. fu-te-v-ar poponarii copii pana le iese sperma pe urechi!!!
5
3
Muie psd, muie Dracnea!!! Iar tu idiotule de la 21:53 se vede ca esti un psd-ist trepanat!!!
8
12
Familia traditionala dupa referendum : conform traditiei populare dupa nunta mirele vasile ia in brate pe mireasa gigel ca sa treaca pragul casei. depinde daca gigel vrea sa fie mireasa mereu sau vor face cu schimbul ca sa evite monotonia.
7
1
Bati cimpii!
2
3
Ca banc e bun.Dar cand vor exista sute sau mii de case in care se va intampla ce spui e cam groasa situatia. Ptr ca e vorba de copii care vor fi afectati de asa brambureala.
7
1
abia astept ca USR si hastag rezist sa castige alegerile si sa aprobe casatoria intre doi homosexuali sau doua lezbiene.Fiul ii spune tatalui, a spus mama Vasile sa mergi sa-i sugi p ..la !Hahaha si cat de des se va auzi asta!
9
14
referendumu e din banii prostilor care voteaza criminalii din fsn-pdsr-psd din 1989 si al celorlalti care au fost mai putini la vot.Data viitoare poate iesim cu totii sa votam cum trebuie macar o data la 100 de ani.Uite,elctoratu psd voteaza si pe uragan,noi nu putem?
10
8
eh mare problema ca nu se stie cine e capu la familie. Hai si cu referndumu cu penalii ca acolo ne prezentam.
10
7
Psd si dragnea face multa probleme in ro dragnea face probleme in romania trebuie dat afara din tara
13
6
Acolo s-a bagat bani in loc ca popii sa faca un referendum bine informat. Acum e tarziu. Ofiterul starii civile va rade pana la lesin cand va citi ptr doi sau doua perechi de acelasi sex.Ptr ca nu stie care va fi capul familiei.La biserica,popii se vor uita ca pisica la acvariu cand dintre doi gay sau doua lesbience nu vor sti care e robul si care e roaba lui Dzeu. S-a cam gatat cu tara gradina carpatilor si incepe tara cu gradina zoo fara gard de imprejmuire.
7
7
Costul trebuie imputat lui Dragnea,muie PSD!
27
10
Sa raspunda de rezultat cel care a decis intrebarea aia stupida. Oare cine..... are mintea asa intortocheata.
27
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218