REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Este oficial: Cristina Angheluţă, noul director al Liceului Callatis

Este oficial: Cristina Angheluţă, noul director al Liceului Callatis

Replica API 24 august 2012 | 00:00 1060

După lungi şedinţe "la secret", şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Răducu Popescu, a revenit la sentimente mai bune. Prin urmare, generalul ISJ s-a decis să vorbească şi a confirmat faptul că profesoara de limba română, Cristina Angheluţă, este noul director al Liceului Callatis din Mangalia, în locul lui Lucian Faliboga. "La Callatis, director va fi doamna Cristina Angheluţă. Acest lucru îl pot spune, întrucât fostul director Faliboga este la ISJ şi nu mai este un secret. Cât despre alte situaţii, trebuie să aşteptăm să semnez deciziile, să şi le ia, să scrie cum că au primit un exemplar şi, ulterior se poate spune cine este director unde", a declarat, pentru "Replica", Răducu Popescu, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Potrivit acestuia, până la preluarea funcţiei de către Cristina Angheluţă, la conducerea liceului se află directorul adjunct, Luminiţa Pătrănoiu. "Nu ştiu când va prelua Cristina Angheluţă funcţia, acolo este directorul adjunct care a preluat totul, nu e asta o problemă. Unitatea se administrează", a mai spus Popescu. Reamintim că deciziile asupra conducerii Liceului Callatis din Mangalia s-au luat după ce Lucian Faliboga a ajuns în conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa. Înainte de această avansare în grad, Faliboga a fost, pentru o scurtă perioadă de timp, director al Liceului Callatis din Mangalia, iar, în trecut, consilier al fostului edil, Claudiu Tusac.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am o putere de convingere fantastica, va urmaresc pe toti din umbra pentru ca sunt foarte curios sa stiu tot ca sa imi construiesc planul diabolic; v-am prostit pe toti sa credeti ce vreau eu si motto-ul meu dupa care ma ghidez este: cea mai mare scamatorie pe care diavolul a reusit s-o infaptuiasca a fost sa convinga intreaga lume ca el nu exista. Si cum eu am o putere de convingere deosebita, acum trageti voi concluziile. Eu sunt Sile, marele doctor, marele papagal vopsit pe pene.
5
0
Va vad si va ascult pe toti la ocheane ai microfoane.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272