REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Este oficial! Ionuţ Iuşco este noul director adjunct al DSV Constanţa

Este oficial! Ionuţ Iuşco este noul director adjunct al DSV Constanţa

Replica API 1 ianuarie 2020 | 13:27 1668

Ionuţ Iuşco a primit ordinul de numire în funcţia de director adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța. Acesta va prelua atribuţiile lui Ion Ţolea începând cu 3 ianuarie.

Iușco este consilier superior în cadrul DSVSA Constanța și locuiește în Castelu. Acesta îl va înlocui pe Ion Țolea. Ionuț Iușco a fost și candidat din partea UNPR la Primăria Castelu, în 2016. Potrivit declarației de avere, împreună cu soția sa, deține trei terenuri în Castelu, două imobile, unul în Castelu și unul în Constanța, și două autoturisme. Și scaunul lui Geronimo Brănescu se clatină. Potrivit surselor noastre, în locul lui ar urma să fie numită Simona Basalic, consilier superior în acdrul DSVSA Constanța.

De altfel, Iușco este apropiat și de Cristian Mihai Marinescu, fost secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor, fost candidat la primăria Sibiu în 2012 din partea PC. Dovadă stau câteva dintre fotografii postate de Iușco pe pagina sa de facebook, în care apare alături de Marinescu, la pensiunea pe care cel din urmă o conduce.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cum spuneam,este un site de cea mai joasa speta,deoarece nu iti permite sa aplici diacritice cuvintelor cand scrii un comentariu.Si in primul rand din pat,din spatele ecranelor televizoarelor sau al telefoanelor toti sunteti destepti,dar cand sunteti pusi in fata faptului implinit sunteti un mare ZERO.Nu puteti sa judecati o persoana sau sa spuneti ca nu este roman si multe altele fara sa fii legat un dialog,sau sa cunoasteti acea persoana.Voi sunteti cei care nu fac nimic pentru tara asta si va dati mari si tari,dar sunteti defapt cei care ne trag in jos SOCIETATEA.
15
3
Bai astia de va dati voi mari ca sunteti competenti,invatati frate voi sa scrieti si sa legati doua cuvinte,iar dupa aceea va afirmati cu aceste falsitati pe toate ziarele de cartier
13
3
Iusco machidon?
18
42
omu a fost vanzator de medicamente la Farmavet de unde l-au dat afara de competent ce era...dupa aia fiind makidon a ajuns la DSV. Multi inainte tivarasi, cu asa oameni ne mandrim!!
28
46
La RAR Constanta cand aveti de gand sa schibati directorul spagar Biziniche, cel care se bate cu femeile?? Schi,bati odata ordinarul asta de om
12
49
Dupa alegeri peseditii si uneperistii din statul paralel s-au imbolnavit de icter.Acum sunt galbeni,bravo pnl
9
53
e cam subtire, se va ingrosa dupa alegerile locale, atunci e bataia pestelaului cel mare!
21
42
neromani ajung sefi la Constanta. Cum naiba se face ca ne-au incalecat toti alogenii.
28
44
Nici bine nu va-ti instalat la putere si hai lupta pentru ciolan !! Am scapat de unii si am dat de altiii.....
29
45
impanzeste constanta, sa vezi acum baroni locali
32
45

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212