REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Este posibil ca Messi să rămână în continuare la FC Barcelona

Este posibil ca Messi să rămână în continuare la FC Barcelona

Replica API 4 septembrie 2020 | 00:00 900

Jorge Messi, tatăl şi agentul lui Lionel Messi, a răspuns "da" când a fost întrebat de o televiziune spaniolă despre eventualitatea în care fotbalistul va rămâne la FC Barcelona în acest sezon, informează AFP.

În faţa camerelor canalului Cuatro, Jorge Messi a răspuns un timid "da" când a fost întrebat de o ziaristă dacă anturajul jucătorului "studiază posibilitatea ca Messi să rămână şi să plece liber de contract anul viitor".

Această imagine a fost surprinsă când Jorge Messi a venit cu maşina pentru o nouă zi de discuţii cu avocaţii familiei.

Jorge Messi a aterizat miercuri dimineaţă la Barcelona, venind din oraşul argentinian Rosario, într-un moment când fiul său este în conflict cu gruparea catalană de unde vrea să plece şi nu s-a prezentat nici la testele pentru depistarea coronavirusului, nici la primele antrenamente ale echipei în vederea noului sezon.

Jorge Messi a recunoscut miercuri că va fi "greu" ca fiul său să rămână la Barca.

Întâlnirea de miercuri dintre conducerea clubului şi reprezentanţii lui Messi nu s-a soldat cu niciun acord, relatează presa spaniolă. Oficialii Barcei şi reprezentanţii lui Messi au discutat timp de mai bine de două ore miercuri după-amiaza, dar fiecare a rămas pe poziţie: echipa lui Messi vrea să negocieze o plecare imediată a starului, în timp ce Barca susţine în continuare că starul are contract până la 30 iunie 2021.

Potrivit presei spaniole, discuţiile continuă, iar în curând ar putea avea loc o nouă întâlnire între reprezentanţii lui Messi (tatăl Jorge şi fratele Rodrigo) şi şefii clubului, pentru a încerca ieşirea din acest impas.

Messi a anunţat clubul săptămâna trecută că doreşte să plece liber de contract, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212