REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Este un moment bun să cumperi Apple MacBook Pro?

Este un moment bun să cumperi Apple MacBook Pro?

Replica API 30 ianuarie 2020 | 00:00 471

Ar trebui să cumperi un nou MacBook Pro în 2020 sau să aștepți ceva mai bun? Noi suntem aici să te sfătuim.

Pe măsură ce Apple actualizează MacBook Pro și elimină treptat MacBook Pro 15, acum este un moment confuz pentru a cumpăra un laptop Apple.

Ar trebui să cumperi un Apple MacBook Pro 16 dacă tot ce dorești este tastatura sa excelentă? Există oferte bune pentru MacBook Pro 15 acum, după ce a fost întrerupt? Și ce se mai vorbește despre MacBook Pro 13? Avem răspunsurile chiar aici.

Ar trebui să cumperi un MacBook Pro de 16 inci?

După multe luni lungi de speculații, Apple a lansat în cele din urmă MacBook Pro 16 în decembrie 2019. Deși nu este revoluționar, el a venit cu multe îmbunătățiri extrem de necesare, fiind astfel unul dintre cele mai bune Apple MacBook lansate în ani.

Printre aceste îmbunătățiri s-au numărat o tastatură mult mai bună, margini mai subțiri, difuzoare superbe și plăci grafice AMD Navi. Aceste funcții nu sunt ieftine, Apple MacBook Pro 16 fiind destul de scump în sine, dar având în vedere că este același preț de pornire ca cel al MacBook Pro 15, situația ar fi putut fi mult mai gravă. Cu toate acestea, prețul este încă un obstacol. Este un cost destul de mare dacă tot ce primești în plus este o tastatură confortabilă și margini mai subțiri.

Astfel, recomandăm oamenilor să nu cumpere acest laptop. Dacă ai nevoi destul de modeste, este mai bine să aștepți ca Apple să mute aceste funcții pe alte Mac-uri în următoarele luni.

Acestea fiind spuse, dacă ești un utilizator intensiv, atunci Apple MacBook Pro 16 merită fără îndoială. Dacă faci upgrade de la un MacBook Pro 15, vei observa o îmbunătățire semnificativă a performanței.

MacBook Pro de 15 inci mai merită luat în considerare?

Ce zici de MacBook Pro 15? Apple a renunțat oficial la acesta, dar poți să îl cumperi în continuare de la comercianți terți care vând stocul rămas. Deci, merită luat în considerare?

Așa cum am menționat mai sus, MacBook Pro 16 este un pas înainte semnificativ, așa că va trebui să îți temperezi așteptările dacă te uitați la Apple MacBook Pro 15.

Ce obții dacă alegi un MacBook Pro de 15 inci? În mai 2019, Apple a actualizat acest model pentru a veni cu cele mai noi procesoare Intel din generația a noua, inclusiv o versiune cu opt nuclee. Apple a spus că este de două ori mai rapid decât un MacBook Pro quad-core și oferă o performanță cu 40% mai mare decât un MacBook Pro cu șase nuclee. Deși acest model nu vine cu cel mai recent sistem de răcire al Apple, totuși primești componente moderne, puternice, la un preț mult mai accesibil decât era de așteptat.

Asta înseamnă că acum este un moment destul de bun pentru a cumpăra un Apple MacBook Pro 15.

Ce zici de MacBook Pro de 13 inci?

Dacă aveți în vedere varianta mai mică a Apple MacBook Pro, atunci MacBook Pro 13 este o achiziție decentă chiar în acest moment.

În iulie 2019, producătorul a modernizat procesorul pentru MacBook Pro de 13 inci entry-level la un cip quad-core din generația a VIII-a, ceea ce îl face mult mai puternic decât modelul anterior. Pe lângă aceasta, acum laptopul este dotat cu standard Touch Bar, precum și cu un ecran True Tone și cu cipul de securitate T2 de la Apple, care permite, printre altele, voice activation „Hey Siri”. Ceea ce este remarcabil totuși este că Apple a făcut asta fără să crească prețul.

Totuși, câteva schimbări pozitive ar putea fi chiar după colț. Apple a primit reacții extrem de pozitive la Tastatura Magic Keyboard din MacBook Pro 16. Astfel, ne așteptăm ca Apple să introducă această tastatură la mai multe Mac-uri în acest an. MacBook Pro 13 este în topul listei atunci când vine vorba de această actualizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este un moment foarte bun ca daca se opresc importurile din china nu il mai vedeti sau i se tripleaza pretul!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212