REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ester Peony pleacă la Eurovision cu tatăl ei și cu o mătușă: „Mama nu poate să vină la Tel Aviv”

Ester Peony pleacă la Eurovision cu tatăl ei și cu o mătușă: „Mama nu poate să vină la Tel Aviv”

Replica API 3 mai 2019 | 00:00 484

Ester Peony

Ester Alexandra Crețu - Ester Peony, pe numele său de scenă - decolează duminică, 5 mai, spre Tel Aviv, oraș care găzduiește competiția muzicală Eurovision anul acesta. Pe lângă echipa de la TVR care o va însoți, artista vrea aproape și câțiva membri ai familiei. România intră în concurs pe 16 mai, în a doua semifinală, când Ester, voce, Alex, la chitară, plus două fete pe post de backing vocals și doi dansatori se vor strădui să facă o figură bună pe scena de la Tel Aviv.

Artista susține că nu are vreun obiect pe post de talisman. Ester Peony pleacă la Eurovision cu tatăl ei și cu o mătușă Ester Alexandra Crețu decolează duminică, 5 mai, spre Tel Aviv “Sunt credincioasă, cred în Dumnezeu. Chiar și în finala națională, înainte să intru pe scenă m-am adunat, nu mai conta restul și mi-am spus o mică rugăciune acolo. Cred în Dumnezeu, cred că există acea forță care ne veghează și e cu noi mereu, indiferent de religie. Nu port nimic după mine, doar un gând pozitiv. Mereu mă gândesc că totul o să fie bine, încerc să gândesc pozitiv ca să nu atrag energiile negative asupra mea. Iubesc foarte mult pisicile, am două acasă, Grizon și Juicy, și cumva și ele, în procent de 60-70%, mă ajută”, a declarat Ester Peony.

S-a pregătit cu Crina Mardare Piesa “On a Sunday” a fost desemnată de juriu și public să ajungă în competiția muzicală europeană. În toată această perioadă, artista a luat lecții de canto de la Crina Mardare. Prin urmare, e pregătită pentru Eurovision, unde îi vor fi alături și câțiva membri din familie. “O să vină tatăl meu și o mătușă de-a mea și probabil o să mai vedem cum facem. Mama nu poate să vină, deși și-ar fi dorit. A venit în finala națională de la noi. Și atunci era copleșită de emoții, începuse să plângă. Abia aștept să ajung la Tel Aviv, să văd, în sfârșit, acea scenă mare. Vreau să transmit dincolo de TV și sper că publicul o să rezoneze cu mine”, ne-a mai spus reprezentanta României la Eurovision.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai siktir
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468