REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Etnic maghiar, PIERDUT la Costineşti! NU ȘTIE LIMBA ROMÂNĂ!

Etnic maghiar, PIERDUT la Costineşti! NU ȘTIE LIMBA ROMÂNĂ!

Replica API 11 iulie 2018 | 00:25 574

Dispariție misterioasă în Costinești! Un bărbat din Miercurea Ciuc, care venise cu familia în concediu, a vrut să se cazeze la hotelul Vox Maris, însă camerele încă nu erau pregătite, motiv pentru care au mers pe faleză. Aici, el a spus că se duce până la toaletă, dar nu a mai revenit. Menționăm că nu este cunoscut cu probleme psihice și că nu vorbește limba română!

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Adalbert Mate, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita. La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 12.00, acesta a plecat de pe raza stațiunii Costinești, județul Constanța, fără a reveni până în prezent. Menționăm că se afla cu soția și fiica, având cazare la hotelul Vox Maris. Cum camerele încă nu erau pregătite, au plecat toți pe faleză. Acolo, Adalbert Mate, care nu vorbește limba română, a spus că merge la toaletă, în zona hotelului Azur, dar nu a mai revenit. Și dus a fost. Are înălţime 1, 75 m, greutate 75 de kilograme, ten deschis, față ovală, păr grizonat, calviție frontală, ochi căprui. La data plecării, purta geacă, din piele, de culoare maro, pantaloni negri, tricou alb cu negru și pantofi negri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția stațiunii Costinești tel. 0241.734.017 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

UPDATE:

Bărbatul a fost găsit teafăr, în Eforie.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca nu s a pierdut in Vaslui ca era vai de curul lui !!!
1
0
eu as zice sa invete putina romana.Cat sa se descurce.
1
0
Cine stie prin ce cotlon de Bulgaria o rataci la ora asta si habar n-are ca nu mai e prin Romania, intelegandu-se la fel de bine si cu aia p-acolo ...
2
0
Ce popor minunat suntem, nu? Din comentariile adaugate, asta se intelege. Nu ne pasa de nimeni. Rautatea aceasta nu ne duce nicaieri.
2
4
A perdut una ungur la balta mare. Dache eram la padure taiaoam toti copac si gheseati la mine! Acume incerc mers la geamandure si pote vezut una guvid si o stavrid cum face pluta! Doresc stie la limba dumnevostre si se pup la statuie lu Avram Iancu !
6
1
S a saturat de nevasta sa si a adus o la mare. Apoi si a luat talpasita
7
1
Muie tutuianu
2
1
In sfarsit exista si dreptate in lumea asta! Sa se piarda toti definitiv pana invata limba romana!
15
1
De ce dracu nu vorbeste romaneste? Traieste in china? Sa se piatda daca in 68 de ani nu a fost in stare sa vorbeasca romaneste.muie pt unguri!
20
1
@ Darie ......omule , daca ala era japonez , ii vorbeai in engleza , clar . Dar daca este , cetatean roman de etnie maghiara si nu stie romana , din incapatanarea lor sau nu vor sa vorbeasca romana , tot din incapatanare , asta-i nu este o problema ? Majoritatea si-o fac cu mana lor . Cum am zis majoritatea si nu trebuie generalizat .
16
0
Darie se vede ca nu stii ce au facut maghiarii pana in septembrie 1940 cu romanii pri zonele tarii dominate de ei .Nu trebuie sa fii neaparat fascist sa mergi cu copilul la sfantu gheorghe si sa nu iti dea un sandwich pentru ca nu ai cerut in maghiara
13
2
Din pacate , asta-i rezultatu incapatanari , a 70% din etnici maghiari : considera ca nu le trebuie limba romana . Dar au mult de pierdut , simplu , ca-n exemplu de fata...te duci la Constanta...sau nu vor sa vorbeasca in limba romana , am patit-o la Satu Mare
22
1
Lasa ca poate asa invata si ei limba romana, ca oricum traieste in Romania!!
18
1
Sa il ia aghiuta cu tot fratii de etnie care nu vb romaneste
13
5
Sa-mi bag plua in rasa lui de cetatean roman, care nu vorbeste limba romana. Nem todom unde e, sa-l caute ma-sa, nevasta-sa si familia lui de boanghine, nu cetatenii romani, Oszo seip, oszo seip
20
4
Daca in 68 de ani nu a invatat limba tarii in care s-a nascut si in care traieste !!?!!...poate sa crape linistit cu capu intre stabilopozi !
26
4
Daca veti gasi o pata de sange pe asfalt si urma de franare, acolo a fost lovit probabil un caine, daca nu e nicio urma, de franare, poate fi omul cautat. Zic si eu...
17
1
poate ca l-a dus cineva la ungaria daca nu vorbeste limba romana
20
0
O fi dat de un fascist roman care a facut ceva nasol cu el. Stiti ca multi cretini romani sunt fascisti,au ura fata de minoritati pur si simplu asa,ca nu-i duce capul idiot la ceva mai bun. De acord,idioti sunt peste tot,dar pe noi ne doare de ai nostri.Daca era un japonez,clar necunoscator de limba romana,mai ziceau fascistii ceva? Un om are nevoie de ajutor,dai ajutor omului,daca si tu esti om. Daca esti doar un sac din piele plin cu oase si cu cacat,esti un nazist imputit si nu mai comenta! Si tu poti fi in situatii nasoale,nu ai vrea sa fii ajutat?
12
21
Aruncati-l in mare pe bozgor!!
17
8
lasati-l colo unde este si sa-l ia cine vorbeste maghiara, de acolo.
21
0
Pupa i in cur pe pesedei si mai ales pe Drragnea
3
12
Aoleu ,daca-i spion maghiar ce ne-om face ? Daca a venit sa numere epavele din flota ?
6
0
Sa afle si el cum e sa nu sti sa te intelegi in tara ta..cu oameni...
23
3
ungur din Romania si nu cunoaste limba Romana,,,,inseamna ca e prost.
28
1
pai datorita pesedeilor si a tractoristului dragnea limba maghiara este limba oficiala in romania ,la fel limba rusa si tiganeasca ca sa nu-i spun romales
23
5
daca e ungur s-a dus sa se sinucida....
16
8
costinesti din statiunea tineretului a devenit statiunea ..............fara tineret
22
1
Ieri pe la ora 9 -10 dimineata mergea pe jos spre tuzla
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212