REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ETNOBOTANICE cumpărate din CONSTANȚA, transportate în chiloți și pampers! VIDEO

ETNOBOTANICE cumpărate din CONSTANȚA, transportate în chiloți și pampers! VIDEO

Replica API 22 decembrie 2017 | 00:02 449

Percheziții de amploare în Giurgiu, efectuate de către polițiștii antidrog, sub coordonarea DIICOT. Aceștia au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de substanţe cu efect psihoactiv. Drogurile (etnobotanice) erau cumpărate inclusiv din Constanța și se pare că erau transportate pe cale rutieră, însă ascunse în lenjeria intimă și în pampers. Pe 20 decembrie, la Tribunalul Giurgiu au fost propuși spre arestare: Costel State, Dan Ionuț Memiși, Bebe Grigore și Marius Stoian.

Mai exact, la data de 19 decembrie a.c., au fost efectuate 12 percheziţii simultane, în municipiul Giurgiu, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în trafic de substanţe cu efect psihoactiv. În urma acestora au fost confiscate aproximativ 200 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, precum şi 17 cartuşe de vânătoare calibru 12 mm, deţinute în mod ilegal. La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, fiind folosit şi un câine antidrog din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 10 persoane au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Giurgiu, 4 dintre acestea fiind reţinute şi ulterior arestate preventiv. Membrii grupării sunt bănuiţi că ar fi procurat substanţele cu efect psihoactiv din municipiile Galaţi şi Constanţa, după care le-ar fi transportat pe cale rutieră, disimulate, pentru a le distribui consumatorilor din municipiul şi din judeţul Giurgiu. Ocazional, aceştia s-ar fi manifestat violent faţă de consumatorii dependenţi care întârziau plata. Pentru a transporta drogurile, membrii grupării le-ar fi disimulat în scutecele bebeluşilor, în lenjeria lor intimă dar şi în interiorul autovehiculelor. Astfel, după efectuarea percheziţiilor, poliţiştii au ridicat şi indisponibilizat un autoturism folosit la transportul substanţelor interzise. Toţi cei în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea cu intenţie, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. ” Admite propunerea Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casatie si Justitie – DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu, privind arestarea preventivă a inculpaţilor State Costel, Memisi Dan Ionut, Grigore Bebe şi Stoian Marius. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p rap. la art. 202 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.12.2017 până la data de 18.01.2018, inclusiv”, potrivit minutei judecătorești a Tribunalului Giurgiu.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu vand droguri in mangalia si in constanta antonio druga grigorenco si piata chiliei
1
0
Sa vina politistii DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde, fratii Gibonu Jepat Marian si Vio, Symon Mocanu, Neamu Buruiana Manca, Adi Grasu, Pepino, Vapor, fratii Martonfi, baietii din Neptun si multi altii!!!
2
0
Mangalia Buruiana Florin vinde.droguri cu sprijinul Politiei felicitari politiei DIICOT
2
0
Ce placut sa prizezi etnobotanice din chilotii unui musulman din piata Chilia, nespalat si cu rahat la ghiot.
1
0
tigani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
2
Bravi primdeti toti vanzatori. Noaptea la volan prin oras numa drogati .
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108