REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Eugen Nicolicea, ignorat de jurnaliștii prezenți la ședința Comisiei Iordache

Eugen Nicolicea, ignorat de jurnaliștii prezenți la ședința Comisiei Iordache

Replica API 4 iulie 2018 | 01:46 365

În ședința de luni, 1 iulie a.c în care s-au discutat modificările aduse legilor justiției, jurnaliștii prezenți în Parlament au alergat pe holuri după deputatul PSD, Eugen Nicolicea pentru a-i pune câteva întrebări, însă au fost ignorați.

La ceea ce nu se aștepta deputatul a fost că, jurnaliștii l-au tratat cu aceeași monedă în momentul în care a venit în fața camerelor de filmat pentru a mai adăuga unele precizări cu privire la ceea ce se discutase la ședință. Dorea doar să vorbească și să nu fie întrebat absolut nimic, lucru contestat de jurnaliștii care mai apoi i-au întors spatele și au plecat.

Eugen Nicolicea este cunoscut și pentru atitudinea grosolană și limbajul vulgar față de jurnaliști și reporteri.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia, si alta nimicnicie de om, Ciordache, slugile hotilor prostesc poporul si fac legi sa-l scape pe dracnea si pe alti borfasi de teapa lui de LEGE si de puscarie.
1
0
Il doare in p--a pe Nicolicea de cativa analfabeti purtatori de microfoane...
0
1
Copy-paste Iordache . PSD te vrem cat mai aproape de Constanta, la Poarta Alba, pentru multi ani.
2
0
Vdea-te-as mort, fir-ai a dracului de javra imputita!
5
0
Sa ma kak pe mormantul matii mortulicea
8
0
sar putea sa fii tu ala inaintea lui nicolicea nu sapa groapa altuia cata rautate ai dar nui nimic dumnezeu are grija te crezi nemuritor e vorba despre geo 69.
0
6
acest nicolicea este un comunist imputit ,este cel care a cerut retragerea cetateniei regelui Mihai si declararea acestuia persoana nongrata .un timplar cu facultati facute la 50 ani prin corespondenta care acum da legi pt infractori
11
0
Nu iar mai muri multi inainte acestui nicolicea . DFirati ai dracului de mafioti , asta sunteti , MAFIOTI . Ati jupui tara asta pana in strafunduri si acum vreti sa scapati de puscarie . Sper ca in viata asta o sa dati socoteala . Si ceausescu se credea de neinlocuit dar uite ca sa intamplat . SPURCATI DRACULUI . DUCETI TARA ASTA IN BEZNA .
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108