REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Eugen Tănăsescu: Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala pe niște cârpe, numite măști

Eugen Tănăsescu: Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala pe niște cârpe, numite măști

Replica API 1 decembrie 2020 | 10:03 3127

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului a afirmat că nu adunările religioase sunt reponsabile pentru răspândirea noului coronavirus, iar măștile de protecție sunt, în proporție de 90%, „niște cârpe” prin care trece virusul.

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt, spune că măștile sunt „niște cârpe” care, în proporție de 90%, nu oferă nicio protecție.

„Nu-l scoateți vinovat pe IPS Teodosie, pentru că niște cinici v-au dat cârpe de doi lei, de s-au umplut spitalele.

Au apărut retorii care se agită irațional că "ce alegi, Peștera sau ATI?" și că IPS Teodosie incită la nerespectarea legii.

Le atrag atenția că-s orbi și surzi.

Credincioșii au fost purtați prin frig, ploaie, soare, după hatârul guvernanților, că vezi Doamne, e pericol la Biserică. Asta în vreme ce n-au fost probleme cu înghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comerțului.

În vremea asta, nimeni nu răspunde că 90% (mai nou) din măștile puse "spre protecție" au fost niște cârpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernanților prin birouri, fără nici o opreliște.

Dar important e să supraveghem credincioșii cu elicoptere. Filtrele poliției sunt mai ceva ca măștile. În vreme ce SUA și Franța au anulat interdicțiile discriminatorii.

Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști.

Pe care au tupeul să le și redenumească "acoperitoare faciale" doar ca să-și acopere, juridic, șmenul. În rest, vă lasă să le cumpărați ca păcăliții, că tot nu vă protejează.

Când expui populația la infectare, cu o cârpă neconformă în peste 90% (!!!)din cazuri, când transportul în comun e prima cale de transmitere a virusului și poți merge oriunde pe proprie răspundere, vii și repeți obsesiv că n-ai voie să mergi la o slujbă undeva în pădure...

Statul practică prea mult dubla măsură”, a scris Eugen Tănăsescu.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eugene ai facut clisma ca vin sa te penetrez
3
0
POTISAOSUGIFARSAOUZILEPRA
2
0
prea haladitul Spagoveanu il fute in cur pe Tanasescu ! Asta pe bune ! Intrebati-l pe Mazare care are si filmuletze cu ei. intrebati-o pe Lizetta ca ea a pus sa-i filmeze !
4
0
Sa ti dau muie teodosie si tie latraule tanasescu catelule sa sugi ciorapii de jeguri care sunteti
4
1
Un popa prost care este manipulat de acest preafericit...oare se gandeste cineva ce sunt cu titlurile astea .preafericit....preainaltimea....etc...??
5
1
Acest eugen tanasescu , purtator de cuvant al Arhiepiscopiei trebuie urgent schimbat si trimis la o biserica din judet!
5
1
sunt credincios dar nu sunt de acord cu impopotanatul cu ditamai crucile de aur si masini de ultimul tip si telefoane, teodosie sa faca donatii sa ajute familiile sarace, copii care nu pot sa ajunga la scoala, ca doar tot gol o sa plece si el cum a venit pt aduna daca s ar respecta cele 10 porunci ar fi numai lapte si miere, adevaratii duhovnici au fost oameni simpli far aur si haine scumpe, parintele Cleopa, Arsenie Papacioc, Eleftere Iustin Parvu , Arsenie Boca si altii ca ei
11
0
Vor dictatura dar nu vor putea anula ortodoxia!
2
7
pline cu cacat tanasescule !!! Afuriseala pe capul tau si al curvoiului sef spagoveanu !!! HUUUO, sosoiu !!!
9
0
mascaricilor!jeguri penale,curve proaste!o sa va caiti in fata Domnului!
9
1
voi popii ati pangarit bisericile!
9
0
Tanasescule jigodie manipulatoare,Franta nu a anulat intertictiile ci a inasprit restrictiile anticovid dupa ce s-a ajuns la 60.000 de cazuri pe zi si ca rezultat al restrictiilor a scazut nr.infectatilor COVID de la 60.000 la 11.000 de oameni pe zi dupa care s-au anulat si masurile alea mai aspre.O jumatate de adevar este o minciuna mai preotule.
12
0
Zat ma jegule
13
0
Citi popi ati fost prin spitale sa alinati suferinta oamenilor?
17
0
Tovarase Tanasescule cat ti-a luat sa scrii porcaria asta de discurs? De ce pe timpul lui Nastase, Teodosie seful tau nu a avut reactii virulente de genul asta? Ii placeau terenurile si averea data de la Nazarcea nu? Astept explicatii de la sfintenia sa data viitoare poate si o demisie din scaunul arhiepiscopal ca vorba juramantul monahal nu l respecta cu votul saraciei in special daca stie ce e ala!!
12
0
Am auzit ca virusul este pe picor de plecare,asa ca scapam si de masca.
3
5
Sfantul Stefan cel Mare ar avea ac de cojocul vostru, nulitati ce sunteti. Ati transformat Ortodoxia in ceva ce oamenii de caliatate ai acestei tari nu mai recunosc.
14
0
Esti vandut Tanasescule! Faci jocul clericilor homosexuali , turnatori si hoti marxisti. Muie PSD!
19
2
Exemplu de prostie nationala si lsluga spagovenului .Sa nu ajungeti prin spitale ar fi mai bine .sunteti niste cersetori De data asta nu ati nimerit cu toate insistentele oamenii au inteles ca nu merita sa se axpuna si sa suprasolicite apoiu spitalele Au preferat sa se roage acasa .Voi v ati facut numarul de actori amatori
18
1
dreptate vacilor obediente la supermarket stati infipti unu in altu. nu se mai infecteaza lumea?
8
11
esti un idiot inimaginabil si nemarginit in prostie si rea credinta.
18
0
Nu mai aruncati pe cine nu trebuie greselile dumneavoastra.in acesta pandemie limbajul dumneavoastra nu- si are rostul.lasati oamenii sa se protejeze.
12
1
bravo esti prost .BRAVO TIE
10
0
bravo cetatean tu esti spalatorul lui klaus,sica,arafat,vela si al peneleului.spala la cur cu limba ta aspra non stop.
9
14
Pai din cauza avortatilor ca tine se raspandeste. Ia-te de mana cu bulangiu asta de tanasescu si faceti o vizita la popoTheo sa va rupa un pic gaozu ca ii este tare dor. Desteptu pulii mele, te-ai trezit tu sa vorbesti de virus. Ba oaie proasta, daca faci atata pe smecherul, de ce nu faci in ATI?si in caz de agravare, sa mori fara tratament, macar mori jmeker nu?nu te lasi tu pacalit de oculta mondiala. Mori
20
8
Bravo boss, in sfarsit ziceti pe nume. Dar stai ca or sa apara rahatii pulii si or sa urle ca nu porti masca si ca virus mirus covit covrig. Sa va iau mastile in pula de handicapati cu mastile voastre. Va place sa purtati masti de urate sj urati ce sunteti maimutelor
12
23
Autoritatile au inchis ochii, acum sa se bucure in tihna de nesimtirea in care persista acesti hotomani purtatori de rochie.
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218